Sari direct la conținut

Caru' cu vedete: Simona Halep, criticata de Catalin Botezatu; Prima poza cu cea de-a doua fetita a lui Liviu Varciu; Rockerul celebru dat afara de la Opera din Paris pentru ca manca ciocolata

HotNews.ro
caru' cu vedete, Foto: Colaj foto
caru' cu vedete, Foto: Colaj foto

Primele declaratii ale sotului Madalinei Manole dupa ce a fost parasit! La mai bine de cinci ani de la trecerea in nefiinta a Madalinei Manole, sotul indragitei artiste si-a refacut viata. Cu toate astea, povestea de dragoste a vaduvului cu tanara de 23 de ani nu a rezistat mai mult de doi ani. Recent, cantareata de muzica populara i-a dat „papucii” lui Petru Mircea. Atunci cand toata lumea credea ca Petru Mircea si-a gasit linistea sufleteasca in bratele unuie tinere cantarete de muzica populara inevitabilul s-a produs. De putin timp, povestea de dragoste dintre vaduvul Madalinei Manole si Geanina Manea, o tanara interpreta de muzica populara, a ajuns la final. Din cate se pare Genina Manea a fost cea care a dorit sa puna capat relatiei cu Petru Mircea. Mai mult decat atat, pus in fata faptului implinit, Petru Mircea a dorit ca separarea dintre ei sa se faca in cea mai mare discretie si cat mai departe de ochiul vigilent al presei, spune Spynews.ro.

Kylie Jenner este insarcinata! Ce sex va avea bebelusul. Kylie Jenner este insarcinata! Potrivit TMZ, un apropiat al cuplului Kylie Jenner – Travis Scott a confirmat ca sora mai mica a lui Kim Kardashian este gravida. Potrivit aceleiasi surse, rapper-ul Travis Scott si-a anuntat prietenii inca de acum doua luni ca urmeaza sa devina tata. Kylie Jenner este insarcinata in cinci luni si urmeaza sa aiba o fetita, mai informeaza TMZ. Vestea ca sora de 20 de ani a lui Kim Kardashian, Kylie Jenner, urmeaza sa devina mamica a facut inconjurul tabloidelor de peste ocean weekend-ul care a trecut, conform Cancan.

Rocker celebru dat afara de la Opera din Paris ca a mancat ciocolata in timpul spectacolului. Nu a contat ca are o avere de 40 de milioane, ca e cunoscut in intreaga lume si s-a iubit cu Naomi Campbel si alte bombe sexy, bodyguarzii l-au dat afara fara prea multe menajamente. Si asta pentru ca a fosnit ambalajul unui baton de ciocolata in timpul spectacolului de opera. Dupa ce ca a fost primit la Teatrul National de Balet si Opera Garnier, din Paris, imbracat cu o geaca de piele, Lenny Kravitz, 53 de ani, a mai facut si scandal. A ignorat faptul ca trebuia sa vina la cravata si costum si a reusit sa provoace o altercatie mai putin obisnuita in timpul spectacolului de opera. Cantaretul a poftit la un baton de ciocolata si a fosnit in timp ce o soprana canta pe scena. A fosnit ambalajul si un barbat din zona VIP, imbracat la costum, l-a apostrofat ca face zgomot. „Ssst! Nu mai manca!”, i-a spus individul in limba engleza, informeaza Click.

Silviu Prigoana a vorbit despre divortul dintre Marcel Toader si Maria Constantin. „Eu sunt…”. Silviu Prigoana a vorbit despre divortul dintre Marcel Toader si Maria Constantin, insa la fel de retinut ca si prima oara. Nasul celor doi a declarat ca nu vrea sa intervina in problema lor. Prezent la petrecere data in cinstea fiului Marianei Popescu Capitanescu, al carui nas este, Silviu Prigoana a fost retinut in declaratii. Acesta refuza in continuare sa dezbata subiectul, potrivit Libertatea.

Liviu Varciu, prima poza cu fetita lui! „Nu pot explica in cuvinte sentimentul”. Liviu Varciu a publicat pe Facebook prima poza cu cea de a doua fiica a lui, care tocmai s-a nascut. Poza publicata de Liviu Varciu a adunat 16.000 de like-uri si sute de comentarii intr-o singura ora de la postare. „Nu pot explica in cuvinte sentimentul!”, a scris Liviu Varciu pe Facebook. Artistul si prezentatorul TV a fost felicitat de sute de persoane pentru ca a devenit din nou tata. „Nimeni nu poate. Este un sentiment unic si de nedescris. Nu trebuie decat sa traiti miracolul si sa fiti partasi la bucuria vietii! Sa v-o tina Dumnezeu sanatoasa!”, a comentat o fana la postarea lui Liviu Varciu. „Felicitari! Sa va traiasca micuta! Recuperare rapida mamei!”, a comentat altcineva, informeaza Cancan.

Catalin Botezatu o face praf pe Simonei Halep! Campioana a fost pusa la punct de celebrul designer. Dupa ce a facut senzatie cu vestimentatia indrazneata pe care a purtat-o la startul turneului de la Wuham, Simona Halep a fost criticata de unul dintre cei mai renumiti creatori de moda de la noi din tara. Sportiva originara din Constanta si-a facut aparitia la evenimentul ce a avut loc la deschiderea oficiala a turneului din China intr-o tinuta care a ridicat multe controverse. Simona Halep a optat pentru o rochie animal print, cu umerii goi, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale cu imprimeuri florale si ciucuri. Cu toate astea, tinuta aleasa de sportiva aflata pe locul 2 WTA a fost comentata, intr-un mod elegant, de celebrul designer Catalin Botezatu, acesta fiind vizibil nemultumit de ce a vazut, spune Spynews.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro