Sari direct la conținut

Marturia solistul Eagles of Death Metal despre masacrul de la Bataclan

HotNews.ro
Trupa Eagles of Death Metal ce concerta in Bataclan, Foto: Wikipedia
Trupa Eagles of Death Metal ce concerta in Bataclan, Foto: Wikipedia

Trupa Eagles of Metal, care concerta in sala Bataclan in timpul atentatelor de la Paris de saptamana trecuta, a oferit un interviu pentru Vice despre ce s-a intamplat in Bataclan in seara tragica. Interviul integral va fi publicat saptamana viitoare,potrivit The Guardian.

In interviu, solistului trupei americane, Jesse Hughes povesteste cum multi fani au murit in sala de concerte pentru ca au refuzat sa-si lase prietenii in urma. De asemenea, Hughes mentioneaza ca o parte din cei prezenti s-au ascuns in cabina trupei, insa au fost ucisi de teroristii care le-au gasit ascunzatoarea. Singurul care a supravietuit a fost un baiat ascuns in spatele jachetei de piele a solistului.

89 de persoane au fost ucise in sala de concerte Bataclan, in timp ce alte peste 100 de persoane au fost ranite, dupa ce mai multi jihadisti au tras in multime.

Vice a publicat, sambata, un minut din interviul cu solistul Eagles of Metal, Jesse Hughes, si cu unul dintre fondatorii trupei, Josh Homme. Interviul integral va fi publicat saptamana viitoare.

Mai multe persoane s-au ascuns in cabina noastra din culise, insa teroristii au reusit sa intre si i-au ucis pe toti, cu exceptia unui baiat ascuns in spatele jachetei mele de piele […] Fanii se prefaceau ca sunt morti si erau atat de speriati – foarte multi oameni au fost ucisi pentru ca au refuzat sa-si lase prietenii in urma. Multi oameni s-au pus in fata altora pentru a-i proteja”, a sustinut Jesse Hughes pentru Vice.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro