Sari direct la conținut

La sediul ACL, rezultatele au fost intampinate cu aplauze. Tabara lui Iohannis, plina de optimism

HotNews.ro

Liderii ACL au intampinat cu aplauze rezultatele anuntate de exit-polluri. Inainte ca Iohannis sa faca primele declaratii dupa exit-poll-uri, din sala de sedinta de la sediul PNL in care se aflau, printre altii, Vasile Blaga, Ludovic Orban, Teodor Stolojan, Varujan Vosganian si Adriana Saftoiu, s-au auzit ropote de aplauze si rasete puternice.

Iohannis a iesit la declaratii flancat de Catalin Predoiu, Mihai Razvan Ungureanu, Adriana Saftoiu, Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Ludovic Orban – toti bine-dispusi.

„Romania are de ales de acum intre Romania lucrului bine facut si Victor Ponta. Sunt singurul candidat ramas in cursa care poate oferi garantia unei Justitii independente”, a declarat Iohannis, la scurt timp dupa anuntarea exit-pollurilor.Citeste aici pe larg declaratiile pe care le-a facut Klaus Iohannis, la scurt timp dupa anuntarea primelor exit-poll-uri

Imediat dupa ce a facut declaratia, Iohannis s-a retras cu colegii sai intr-o camera din sediul PNL, urmand ca date din numaratoarea paralela si alte declaratii sa fie date de la sediul PDL din Aleea Modrogan.

Vom reveni cu amanunte

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro