Sari direct la conținut

S.U.A.: Analist politic concediat de National Public Radio pentru faptul ca este enervat de prezenta musulmanilor din avion

HotNews.ro

Analistul american de stiri Juan Williams a fost concediat de National Public Radio (NPR) pentru o declaratie facuta la Fox News in care spunea ca se enerveaza foarte tare atunci cand intalneste musulmani in avion. Wiliiams, autor a cateva carti referitoare la miscarile pentru apararea drepturilor civile din S.U.A, a facut aceasta remarca in timpul unei dezbateri la emisiunea „The O’Reilly Factor”, informeaza BBC.

Conform unei declaratii NPR, contractul analistului de stiri Juan Williams a incetat in aceasta miercuri. „Comentariile domnului Williams nu au fost in concordanta cu standardele si practicile editoriale impuse de noi. Din acest moment el si-a pierdut credibilitatea” precizeaza comunicatul postului de radio american.

In emisiunea „The O’Reilly Factor”, Williams a declarat: „Nu sunt un bigot, cunosti cartile publicate de mine. Insa cand ma urc intr-un avion, trebuie sa recunosc faptul ca atunci cand intalnesc oameni imbracati in tinuta musulmana, mai ales cei care se definesc ca fiind in primul rand musulmani, ma ingrijorez, ma enervez”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro