Sari direct la conținut

Presedintele PE il felicita pe Basescu: Romanii v-au învestit cu increderea lor pentru a le rezolva problemele in aceste vremuri dificile. Promovati in continuare interesul si vocatia europeana a romanilor

HotNews.ro

Jerzy Buzek, presedintele Parlamentului European, i-a trimis o scrisoare de felicitare presedintelui Traian Basescu, pentru castigarea unui nou mandat, informeaza un comunicat de presa al PE. „Ca presedinte al Romaniei veti avea o sarcina dificila avand in vedere conditiile economice actuale deosebite din intreaga lume, dar si multe oportunitati de a transforma viata oamenilor in bine”, arata in scrisoare politicianul polonez.

„Romanii v-au investit din nou cu increderea lor pentru a le rezolva problemele in aceste vremuri dificile si pentru a-i ajuta sa-si implineasca idealurile. Dupa aproape trei ani de la aderarea la Uniunea Europeana, romanii, ca si compatriotii mei din Polonia, asteapta fructificarea roadelor integrarii in marea familie europeana, iar alegerea dumneavoastra pentru un nou mandat este dovada increderii pe care ati castigat-o in ultimii cinci ani”, spune Jerzy Buzek, care se arata onorat de a-l felicita pe presedintele ales..

„Ca presedinte al Romaniei veti avea o sarcina dificila avand in vedere conditiile economice actuale deosebite din intreaga lume, dar si multe oportunitati de a transforma viata oamenilor in bine. Am observat, in cadrul reuniunilor de la Bruxelles, abilitatile dumneavoastra de negociator si de promotor al valorilor si aspiratiilor romanesti. Imi doresc sa promovati in continuare interesul si vocatia europeana a romanilor”, a mai spus presedintele PE.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro