Sari direct la conținut

Se strange latul pentru Crin Antonescu?

Khris.ro

Singura sansa a domnului Antonescu de a se mentine la un anumit nivel in politica, este sa castige domnul Geoana. Daca acesta nu va castiga, liderul liberal se poate intoarce la meseria sa de baza, pentru ca va fi un om politic terminat.

Pana ieri, “cartea Geoana” parea a fi una castigatoare, pentru ca niciodata in Romania post-revolutionara nu a avut loc o astfel de coalizare a fortelor politice si mediatice impotriva unui singur om, iar in aceste conditii, teoretic nu poti pierde daca urci in trenul majoritatii.

Dl Geoana insa, a dovedit ca poate pierde alegerile de unul singur si pe cale de consecinta, de a il transforma – prematur zic eu – in istorie si pe dl Antonescu.

Si ajungem astfel la declaratia de astazi a presedintelui PNL, care a tinut sa isi afirme pentru ultima oara in aceasta campanie sprijinul pentru candidatul PSD.

Am urmarit interventia domnului Antonescu, si cred ca a fost una dintre cele mai inconsistente de pana acum: fad, fara nerv, mi s-a parut ca nu ii face placere sa spuna ceea a spus, ca se simte stanjenit si jenat – a dat impresia ca incepe sa isi dea seama ca a mizat pe o carte proasta.

Pentru omul politic Crin Antonescu, latul incepe sa se stranga, iar singurul care il mai poate salva este Mircea Geoana si eventual, masinaria de partid a PSD.

Citeste integral si comenteaza pe khris.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro