Sari direct la conținut

Cum am ajuns analist de sani (de Iulian Comanescu)

Media lui Comanescu

Daca, cumva, va suprinde incadrarea acestui post in categoria “Adenauer”, cea cu chestiuni suspecte din media raportate pe HotNews.ro, trebuie sa cititi mai departe, ca sa vedeti de ce-am facut-o.

S-or supara sau nu amicii de la “Adevarul” pe mine, vestea a cazut ca o bomba pe capul meu plin de presa.nu si dezbaterea Traian Basescu-Crin Antonescu. Pe cand il debriefam pe Mihnea Maruta incercand sa aflu mai multe despre ce s-a intamplat sambata, la Cluj, unde Mihnea a moderat disputa celor doi candidati, Florina Tecuceanu de la ziarul mentionat m-a abordat cu urmatorul brekin nius: Andreei Mantea i-a sarit un san p-afara la “Dansez pentru tine”, pe cand executa niste acrobatii gypsy. A fost sau n-a fost premeditat? aceasta-i intrebarea.

Infamia petrecuta puteti s-o vedeti cu ochii vostri, pe site-ul PRO TV.

Ca sa intelegeti: primesc cam odata sau de doua ori pe saptamana diferite intrebari de la jurnalisti, pe felurite subiecte. Vorbim despre ratingurile lui Oprescu la Gadea, acum vreo doua week-enduri am fost la Antena 3 sa vorbesc despre startul campaniei, lucru pe care il facusem si cu doua zile inainte la Realitatea TV, odata m-a chemat chiar Radu Moraru ca sa vorbim de halul in care a ajuns presa. Nu va spun asta ca sa ma laud, ci doar ca sa va dau contextul. Intrebarea Florinei m-a lovit cu pucu-n cap. Habar n-aveam de povestea cu sanul, aveam doar o vaga idee ca exista ceva numit Andreea Mantea etc.

Ma rog, n-am fost singurul mastolog (asa s-ar numi analist de sani in greaca, cred…), vedeti articolul din “Adevarul” aici.

Acum pricepeti poate de ce-am incadrat postul la “Adenauer” – presa in campanie. “Adevarul” nu vrea politica. Si daca nu e politica, e cam greu sa gasesti subiecte, eh?

Da, stiu, oamenii mi-au pus o intrebare iar eu ma comport miseleste aici cu ei. O sa ma mai caute din parti! Ca s-o dreg cat de cat, o sa va-ntreb: fiti sinceri, ati dat clicul pe linkul la PRO TV? Daca da, atunci n-aveti dreptul sa cartiti la toata treaba. Si mai ales: ce credeti, a fost sau n-a fost? Premeditata, desigur.

Citeste articolul si pe blogul lui Iulian Comanescu

Iulian Comanescu este unul dintre cei sapte cunoscuti comentatori media care scriu despre modul in care mass-media se comporta in campania electorala prezidentiala.

Va invitam sa semnalati in comentariile dvs. cazuri flagrante de manipulare sau joc incorect in campanie din partea mass-media. In fiecare seara o sa adunam cele mai interesante comentarii intr-un articol separat.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro