Sari direct la conținut

Marina Almasan, mai importanta decit duelul Basescu vs. Antonescu. TVR continua atitudinea autista

HotNews.ro

Halucinanta si – paradoxal – egala cu sine e prestatia TVR din aceasta campanie electorala. Lipsa interesului pentru alegeri la televiziunea publica a atins simbata punctul critic: in locul dezbaterii Basescu vs. Antonescu de la Cluj, TVR a difuzat emisiunea Marinei Almasan intitulata „Ne vedem la TVR”.

Secondata de papagalul Teverel (cel putin asa scrie in promo-ul PR-istic, ca n-am avut rabdare sa verific existenta pasarii), Marina Almasan a ocultat prin prezenta emisiunii sale unul dintre momentele-cheie ale campaniei prezidentiale.

De fapt, aici nu e o culpa a Marinei Almasan, ci de o indiferenta aproape criminala a conducerii postului fata de agenda reala a momentului. Statisticile realizate de Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) dadeau indicii serioase despre autismul asumat de TVR (doar 6 stiri electorale intr-o saptamina), iar alegerea de simbata a confirmat politica televiziunii finantate de public.

Acesta e momentul perfect in care strategia de gestionare a TVR trebuie pusa in discutie. Institutia a ajuns in cel mai jos punct al credibilitatii sale. Mai ramine doar ca duminica viitoare sa asistam la un nou episod din TeleEnciclopedia in locul dezbaterii rezultatelor din alegeri.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro