Sari direct la conținut

Ymterviu: Simona Tache se cara de la Catavencu

Media lui Comanescu

Iulian Comanescu: Uau, ti-ai dat demisia.

Simona Tache: uau

Iulian Comanescu: Asta-i tot ce ai de zis? E adevarat ca Vintu ti-a zis sa scrii ceva nasol de Basescu?

Simona Tache: 🙂

Iulian Comanescu: Esti trista c-a murit Maical, ce dracu’ ai?

Simona Tache: Vantu nu mi-a zis niciodata sa scriu ceva nasol de Basescu, ma bag la test cu detectorul de minciuni, cum am vazut la „Din dragoste”, daca nu ma crezi.

Iulian Comanescu: N-am detector. Las publicul sa detecteze. Deci zi de ce te-ai carat.

Simona Tache: Sunt trista ca a murit Maical, cum am fost trista si cand a murit nevasta lui Florin Salam si cum sunt trista cand moare oricine, dar nu de-aia parasesc Catavencu.

Simona Tache: Stii cum e: cateodata ti se face o pofta nebuna sa te arunci in cap fara plasa de salvare. De obicei, se intampla atunci cind te arunci afara dintr-o mare iubire. Catavencu a fost pentru mine o mare iubire. Si o sa ramana, doar ca imi reiau statutul de cititor fidel.

Simona Tache: 🙂

Iulian Comanescu: Asa. Cu cat ti-au micsorat astia salariul?

Simona Tache: Nu are absolut nici o legatura cu reducerile de bugete plecarea mea. Insist asupra acestei chestiuni si ma bag si pentru asta, oricand, la detectorul de care vorbeam.

Iulian Comanescu: Ce era misto la Catavencu?

Simona Tache: Foarte multe lucruri. Cel mai important lucru pentru mine (care am o problema cu a face lucruri in care nu cred) a fost ca am crezut in brandul asta. A fost foarte pe profilul meu, m-am simtit ca fiind de acolo.

Simona Tache: A fost o oaza de nonconformism intr-o lume conformista, sa zicem.

Iulian Comanescu: Ok. Si acu? Nu mai crezi sau ce?

Simona Tache: Acum, pur si simplu simt nevoia de altceva. Ca, de exemplu, sa plec si eu o data de undeva fara sa stiu unde ma duc. Nu am facut niciodata asta si cred ca am nevoie sa-mi demonstrez ca pot sa ma smulg dintr-o mare iubire fara sa ma astepte alta, calduta, undeva.

Simona Tache: Oi fi innebunit, mai stii?

Iulian Comanescu: Ce te-apuci sa faci?

Simona Tache: Habar n-am. Pentru inceput, din respect pentru cititorii mei fideli, o sa-mi configurez, pe domeniul simonatache.ro, un blog personal, pe care sa postez din placere. Dupa aia, o sa mai vad. Intentionez sa ma deschid catre niste colaborari in presa.

Simona Tache: Oricum, o sa-mi sfidez profilul, ca sa zic asa.

Iulian Comanescu: Adica cum, o sa-ti sfidezi profilul?

Simona Tache: Eu sunt un om (probabil ca mai toate femeile sunt asa) care nu se impaca cu situatiile improvizate si cu incertitudinile. Ei, bine, de data asta intentionez sa ma impac.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro