Sari direct la conținut

Cotidianul: Politrucii lui Nastase se razbuna pe presa dupa ce au pierdut-o pe Elena Basescu

Dupa ce au fost flituiti de fiica presedintelui, oficialii Scolii Europene Ovidiu Sincai declanseaza un atac furibund la adresa presei. Acestia acuza presa ca prin “atacuri josnice” au determinat-o pe Elena Basescu sa se retraga de la cursurile promotiei 2007-2008.

Institutia cere, totodata, Clubului Roman de Presa sa se sesizeze in acest caz si “sa afirme public ca hartuiala rauvoitoare careia i-a fost obiect domnisoara Elena Basescu, pentru simplul fapt ca a dorit sa se perfectioneze in cadrul unei scoli europene organizata de o fundatie apropiata altui partid decit cel din care face parte, nu a fost conforma cu deontologia profesiei de jurnalist”.

Cotidianul a publicat in editia din 30 noiembrie ca fata cea mica a presedintelui Basescu este unul dintre cei 40 de cursanti inscrisi la editia 2007-2008 a Scolii Europene “Ovidiu Sincai”. Scoala a fost fondata de Institutul “Ovidiu Sincai”, care este o ONG afiliata PSD si condusa de Adrian Nastase in calitate de presedinte al Consiliului Director.

Anne Juganaru, director executiv in cadrul Institutlui “Ovidiu Sincai”, a refuzat sa precizeze care sint ziarele sau ziaristii care au hartuit-o pe fiica cea mica a presedintelui si a aruncat toata responsabilitatea pe umerii Elenei Basescu.

Integral in Cotidianul

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro