Sari direct la conținut

IBM lanseaza solutiile New BladeCenter si Business-in-a-Box

Agora News

IBM a anuntat noul sasiu IBM eServer BladeCenter la un pret mic si gama unica de solutii „business-in-a-box” (solutii la cheie) care se adreseaza IMM-urilor.

Creat special pentru intreprinderile medii, modelul new entry-level BladeCenter Express permite intreprinderilor mici sa obtina accesul la tehnologia superioara IBM eServer BladeCenter la un pret extrem de convenabil.

Impreuna cu noul sasiu accesibil Express blade, IMM-urile care sunt clienti IBM pot profita de solutiile speciale, finantarea si serviciile create pentru a sprijini reducerea costurilor de achizitie si implementare, avand drept obiectiv amortizarea rapida a investitiilor TI.

Serverele Blade reprezinta segmentul cu cea mai rapida dezvoltarea din lume, crescand cu 60% pe an in intervalul 2003 – 2007 si se estimeaza ca vor imbunatati performantele cu 25 % pana in 2007, conform analistilor IDC.

IBM a mai anuntat un set de solutii inovative „Business-in-a-Box” BladeCenter care faciliteaza, in cazul clientilor IMM, implementarea unor solutii de infrastructura simplificate, dezvoltarea si administrarea resurselor si ofera o mai mare flexibilitate printr-o infrastructura scalabila, concomitent cu reducerea costurilor totale de operare.

Business in a Box cu solutii Linux – Pentru clientii atenti la preturi, business in a box, bazat pe Linux si pe aplicatiile open source, poate aborda fiecare aspect al afacerii, inclusiv documente, imprimare, email, Web, baza de date, stocare si conexiune.

In cazul in care se solicita functionalitate suplimentara, precum in cazul mySAP Small Business Suite, clientii pot opta pentru „business in a box” cu o infrastructura bazata pe Linux si IBM DB2.

Business in a Box cu solutii Microsoft – Construita pe IBM Director, care ofera intreprinderilor medii posibilitatea administrarii mai usoare a infrastructurii, aceasta solutie de la Microsoft este conceputa sa-i sprijine pe clienti in rezolvarea nevoilor intregii afaceri.

Combinatia dintre BladeCenter si produsele Microsoft faciliteaza integrarea de servere, stocarea si interconectarea, sprijinind aplicatii precum e-mail-ul si fisierul/ functia de imprimare intr-un mediu flexibil si dinamic.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro