Sari direct la conținut

Traficul pe Calea Mosilor, restrictionat timp de 13 luni

HotNews.ro

Incepand de luni, traficul pe Calea Mosilor va fi restrictionat din cauza lucrarilor de reabilitare a caii de rulare a tramvaielor si de modernizare a carosabilului, proiectul avand termen de finalizare in 31 martie 2008. Pe tronsonul cuprins intre Soseaua Colentina si Bulevardul Carol se va circula pe cate doua benzi pe sens, din cele trei existente.

Circulatia tramvaielor liniei 21 va fi intrerupta pe Soseaua Colentina, pe tronsonul cuprins intre strada Ziduri Mosi si Soseaua Mihai Bravu, si pe Calea Mosilor, pe tronsonul cuprinse intre Soseaua Mihai Bravu si strada Mihai Eminescu, precum si pe tronsonul Bulevardul Carol I – strada Paleologu.

Traseul tramvaiului 21 va fi: Depoul Colentina – Soseaua Colentina – strada Ziduri Mosi-Bulevardul Ferdinand-Str. Traian – Calea Calarasilor – Str. Sfanta Vineri-Piata Sfantu Gheorghe.

Troleibuzul 66 isi va mentine traseul de baza, iar RATB va suplimenta parcul mijloacelor de transport alocate acestei linii.

Se estimeaza ca lucrarile de reabilitare a caii de rulare a tramvaielor si de modernizare a carosabilului vor dura 13 luni.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro