Sari direct la conținut

Altex se dezvolta

Ziua

Grupul Altex va extinde la 14 reteaua magazinelor sale de suprafata mare – Media Galaxy, urmand sa fie deschise 12 noi electrocomplexe pana la sfarsitul anului 2006, a declarat responsabilul privind vanzarile si marketing-ul companiei, Florin David.

Potrivit Rompres, in anul 2004 urmeaza sa fie deschise doua noi magazine in cadrul Plaza Romania si Bricostore, cu vanzari estimate de peste un milion de dolari, respectiv 1,2 milioane de dolari.

Un numar de cinci electrocomplexe vor fi construite in tara in anul 2005, strategia pe termen lung a companiei vizand extinderea Media Galaxy pe plan regional in Bulgaria, Serbia si Croatia.

Noul concept Media Galaxy este concentrat pe clientii interesati de produsele IT si multimedia de ultima generatie, dar si pe o noua conceptie bazata pe crearea de magazine de profil electronic, electrocasnic, IT si multimedia de suprafata mare, spre deosebire de magazinele Altex, cu un caracter bazat pe comertul de proximitate.

Consultanta privind marca, imaginea si strategiile de marketing ale Media Galaxy au fost asigurate de compania italiana MGM.

Altex a estimat vanzari de 180 de milioane de dolari in anul 2004, urmand ca anul 2005 sa fie caracterizat de o crestere cu 30% a vanzarilor.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro