Sari direct la conținut

Barbatul care a intrat cu masina in gardul Palatului Victoria a iesit de la audieri

HotNews.ro
O masina a intrat in gardul guvernului, Foto: Captura Digi 24
O masina a intrat in gardul guvernului, Foto: Captura Digi 24

Soferul care si-a condus, vineri dimineata, Loganul in gardul Palatului Victoria, pentru a testa daca actele de terorism pot avea loc si in Romania, a iesit de la audieri. Potrivit politistilor, acesta este cercetat pentru savarsirea infractiunii de tulburare a ordinii publice si distrugere. Cercetarile sunt coordonate de Judecatoria Sectorului 1, scrie Agerpres.

Avand in vedere imprejurarile producerii evenimentului si in urma audierii acestuia, au fost declansate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburare a ordinii si linistii publice si distrugere, cercetari coordonate de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1„, a informat, vineri dupa-amiaza, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

Vineri, in jurul orei 11.30, politia a fost sesizata cu privire la un eveniment rutier,in care conducatorul auto ar fi pierdut controlul masinii, inainte de a intra pe spatiul verde si a se opri intr-un copac.

Potrivit Mediafax, soferul le-a declarat anchetatorilor ca a provocat acest incident in semn de protest, pentru a arata ca actele de terorism pot avea loc si in Romania.

Barbatul, care a lucrat pana recent ca grafician la un post de televiziune, era doar in pantaloni in momentul incidentului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro