Sari direct la conținut

Black Friday 2016: Ce reduceri promite Telekom Romania in perioada 17-20 noiembrie

HotNews.ro
Black Friday la Telekom, Foto: Telekom Romania
Black Friday la Telekom, Foto: Telekom Romania

Grupul de firme Telekom Romania (fostele Romtelecom si Cosmote) va demara campania Black Friday inca din aceasta seara de la ora 22:00 pana pe 20 noiembrie pe site-urile telekom.ro, germanos.ro, clickshop.ro, precum si in magazinele Telekom si partenere, promitand reduceri la telefoane de pana la 2.200 de lei, televizoare si tablete bonus la achizitionarea pachetelor de servicii, a anuntat joi operatorul de comunicatii. La fel ca si RCS&RDS, si Telekom are oferte speciale in aceasta perioada pentru atragerea clientilor din alte retele de telefonie.

  • Clientii care aleg sa-si porteze numarul in reteaua mobila Telekom Romania pot beneficia de oferte speciale in magazinele Telekom si magazinele partenere, incepand din 18 noiembrie. Astfel, acestia pot opta pentru smartphone-uri precum Samsung Galaxy A3 la pretul de 1 leu sau LG G4 la pretul de 179 de lei, impreuna cu abonamentul de servicii mobile Surf M de 12,95 euro / luna (TVA inclus), incheiat pe 2 ani”, se arata in comunicatul transmis joi de companie.

Telekom Romania Communications (fosta Romtelecom) este detinuta de grupul elen OTE (54,01% din actiuni) si de statul roman (45,99% din actiuni). Actionarul majoritar al OTE este grupul german Deutsche Telekom, care detine 40% din actiunile grupului elen.

Telekom Romania Mobile Communications (fosta Cosmote) este detinuta de Cosmote Mobile Communications (69,99999874% din actiuni), Telekom Romania Communications (30%) si actionari persoane fizice (0,00000126%).

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro