Sari direct la conținut

Cecen lovit cu toporul in cap, in Franta, intr-o incaierare intre ceceni si romani

HotNews.ro

Un barbat a fost grav ranit la nivelul capului cu o lovitura de topor, duminica seara, intr-o incaierare intre mai multe persoane de nationalitate cecena si romana, la Epinay-sur-Orge, scrie Mediafax.

Victima a fost condusa intr-o stare considerata de catre salvatori grava la Spitalul Henri-Mondor, la Creteil, insa viata acesteia nu era in pericol, au precizat aceste surse, relateaza postul RTL in pagina electronica.

Un cetatean cecen, barbatul a fost plasat in arest preventiv la spital, iar alt ranit a fost transportat la un spital parizian. Opt persoane au fost arestate preventiv de politisti.

Fortele de ordine au intervenit catre ora locala 22.00 (23.00, ora Romaniei) pentru a pune capat incaierarii, care a avut loc pe un drum paralel cu autostrada A6. Potrivit unei surse din cadrul politiei, participantii la aceasta confruntare violenta, al caror numar nu a fost precizat, erau inarmati cu cutite, cel putin un topor si bare metalice.

Motivul confruntarii nu a fost stabilit cu certitudine de oficiali de la nivel departamental din Essonne, insarcinati cu ancheta. Potrivit unor elemente preliminare, pare sa fie vorba despre vanzarea unui teren.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro