Sari direct la conținut

Cine se ocupa de imaginea lui Emil Boc?

HotNews.ro

Folosesc televizorul, cind sint acasa, mai ales pe post de zgomot de fond. Nu ma uit, insa ce-mi aud urechile… Ei, bine, urechile mele au auzit o stire cu Emil Boc, premierul Romaniei, care si-a luat de la tatine-sau un ou peste frunte, scrie Alex Mihaileanu pe blogul Subiectiv.

Nu stiu daca s-a spart capul primului ministru sau daca s-a spart oul, cert e ca celui responsabil de imaginea lui Emil Boc ar trebui sa i se sparga numele de consilier in mii de bucatele. Vorbim, in fond, de ceea ce in termeni engleziti se numeste “personal branding”. Iar ce-am auzit eu de la televizor numai asta nu se poate numi.

De ce ma iau de consilierul de imagine al lui Boc? Din cauza ca ar fi trebuit sa-i explice lui Boc, pe cit posibil ca pentru prosti, ca nu e bine sa care dupa el o armata de ziaristi, ca nu se stie ce se poate intimpla. N-a facut-o. Iar singura comparatie care-mi vine in minte acum este cea cu vedetele de duzina care anunta paparazzii sa vina repede sa le pozeze intr-o circiuma de fite. Poate ca, daca era Basescu, mai mergea. Dar nu Boc. In nici un caz Emil Boc.

Citeste continuarea si comenteaza pe blogul Subiectiv.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro