Sari direct la conținut

Dati un leu pentru Grecia?

Conform The Telegraph, un trader din Londra a lansat un apel catre toti cei care vor sa puna umarul la salvarea Greciei de la faliment, sa doneze o suma de bani prin intermediul sitului de donatii justgiving.com. Omul isi propune sa adune 100.000.000 lire sterline, scrie Cristian Orgonas, pe blogul lui.

Jim Croft a postat pe site si un text “mobilizator”, care suna cam asa: Grecia se afla intr-o criza financiara profunda. Donatia pe care o veti face va fi directionata spre ajutorarea acestor oameni saraci care au trait pe picior mare in ultimii 10 ani desi nu isi permiteau, iar acum se lupta sa isi plateasca facturile.

Va rog sa va ganditi la faptul ca ei nu prea obisnuiesc sa isi plateasca taxele si ca au publicat constant statistici mincinoase, iar acum dau vina pe altii pentru ceea ce li s-a intamplat. Va rog sa donati doar lire sterline pentru ca in curand, sumele donate in euro se vor injumatati (n.a. aluzie la faptul ca euro se va prabusi datorita problemelor Greciei).

Va rog sa scotociti prin buzunare si sa donati, Oxfam (organizatie care lupta impotriva saraciei) va va fi recunoscatoare!

Citeste restul articolului si comenteaza pe Khris, un ‘blog cu atitudine’.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro