Sari direct la conținut

EBA face agenda

Media lui Comanescu

Am vrut sa scriu de cateva ori asta, dar de fiecare data m-am oprit, fiindca in paranoia in care traiesc politicienii si marile grupuri media s-ar fi putut crede ca am optat cu nu stiu cine si am facut nu stiu ce: Cine i-a zis Elenei Basescu sa-si ia un nick sau nume de internet si sa caute un drum alternativ catre scaunul de europarlamentar a facut bine. Acrosa pe care eba o are la publicul de Dorobanti e neneglijabila si chiar daca lucrurile astea nu par politica, sunt.

Ca dovada faptul ca din gura ebei ies lucruri serioase, pe care politicienii de obicei le tac, fiindca, de’, nu e convenabil sa vorbesti despre droguri, ce-avem noi cu asta?

Nu stiu daca pozitia “probabil” favorabila a domnisoarei eba (pe la 1:52) in problema herbala a fost premeditata sau e ceva ce i-a trecut prin cap acolo, pe loc, la Ciutacu (transcript aici), dar e genul de statement politic cu penetrare maxima in zone sociale de care politicul nu se ocupa. eba isi va lua probabil carul de injuraturi, dar pe ziua de azi a facut agenda presei si daca vreodata se pune problema legalizarii (sau nu) a marijuanei eba are dreptul sa-si asume o tema politica serioasa, cu impact, neglijata de toti politrucii care se cearta pe aliniatul 419 din legea cu acquis-ul reglementarii 3339465.

Toata treaba e sa nu se sperie cineva din staff si s-o faca sa dea inapoi, daca cumva povestea a fost spontana. Dar poate ca nu – spre deosebire de alte doamne din politica, specialiste in show-off, la fata presedintelui vad o consecventa in asumarea stangaciei si o atitudine constanta gen “sunt mica, dar vreau sa ma fac mare” care duc undeva. Ce zic consultantii se asorteaza cu alte cuvinte cu ce e ea.

P.S.: Va dati seama ce beneficii ii aduce eba lui Traian Basescu daca ajunge in Parlamentul Europei in chip de (pseudo)independent?

Citeste tot articolul si comenteaza pe Media lui Comanescu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro