Sari direct la conținut

Faze Tari: A visat la sani uriasi, asa ca si-a pus implanturi de 10 kilograme. Bucata; Arata fix ca un barbat desi este femeie in toata regula; Un profesor nigerian a gasit rezolvarea unei probleme de matematica veche de 156 de ani

HotNews.ro
FAZE TARI, Foto: Colaj foto
FAZE TARI, Foto: Colaj foto

Arata fix ca un barbat desi este femeie in toata regula. O sportiva de 37 de ani din Rusia a uimit o lume intreaga cu aspectul ei. Femeia care arata exact ca un barbat, spune de fapt, ca infatisarea i-a schimbat viata in totalitate. Anna Turaeva sustine ca oamenii sunt socati in momentul in care afla ca ea este femeie si nu barbat. Infatisarea si-a dobandit-o dupa multi ani de sport. Rusoaica face powerlifting si din cauz afaptului ca ridica foarte des greutati, iar antrenamentele ei dureaza ore la rand, are masa musculara foarte bine lucrata. „Multi sustin ca powerliftingul nu este un sport pentru femei. Arat ca un barbat. Unii nu inteleg si raman socati cand afla ca sunt femeie”, spune rusoaica, potrivit kankan.md. Tanara de 37 de ani declara ca abia dupa ce o cunosc mai bine, oamenii incep sa o perceapa ca pe o femeie, scrieLibertatea.

A visat la sani uriasi, asa ca si-a pus implanturi de 10 kilograme. Bucata. Mayra Hills, sau Beshine, cum e cunoscuta tanara, are 167 cm intaltime si sani de marimea 32Z. Ea cantareste 65 de kilograme, in conditiile in care fiecare implant contine 10.000 de centimetri cubi de solutie salina si cantaresc aproape 10 kilograme. Ea isi gaseste usor pantaloni sau fuste dar, cand vine vorba de partea de sus a corpului, are nevoie de haine pe comanda. De asemenea, are dificultati cand vine vorba de calatoria cu masina sau cu liftul. Beshine a marturisit ca ii e greu sa se epileze pe picioare si nu a mai dormit pe burta de cand s-a operat. Nici pe spate nu poate dormi, deoarece greutatea implanturilor ii apasa pe plamani, asa ca e fortata sa dorma pe o parte, anuntaKanalD.

Miss Poponet a ramas cu sanul gol dupa ce s-a asezat la poza. Suzy Cortez a fost numita Miss Poponet in cadrul unei competitii care a avut loc pe 10 noiembrie la Sao Paolo. Bruneta a iesit invingatoare in fata a altor 14 fete si a povestit ca s-a pretatit pentru concurs timp de luni bune, cu un regim intens de exercitii si o dieta stricta. Peste 500 de femeie au luat parte la cea de-a cincea editie a Miss BumBum, iar din ele au fost alese 15 finaliste, cate una pentru fiecare stat brazilian, informeazaClick.

Un profesor nigerian a gasit rezolvarea unei probleme de matematica veche de 156 de ani. Ar putea incasa un cec de un milion de dolari. Opeyemi Enoch, un profesor nigerian, se poate imbogati. Barbatul sustine ca a gasit rezolvarea unei probleme de matematica veche de 156 de ani. Un profesor nigerian sustine ca a gasit rezolvarea la Ipoteza Riemann, una dintre cele mai grele probleme de matematica. Aceasta a fost formulata in urma cu 156 de ani si este una dintre cele sapte Probleme ale Mileniului in matematica. Ipoteza Riemann se refera la distribuirea de numere prime si a fost formulata in 1859. Pana acum, niciun matematician nu a reusit rezolvarea acesteia. Clay Mathematics Institute nu a confirmat, dar nici nu a negat faptul ca profesorul Enoh a rezolvat oficial problema. „Motivatia a venit din faptul ca elevii mei au crezut ca solutia ar putea veni de la mine, nu pentru recompensa financiara. Acesta a fost in primul rand lucrul care m-a determinat sa incep sa rezolv problema”, a explicat Opeyemi Enoch, scrieLibertatea.

Un barbat a urinat, in gluma, pe un test de sarcina. Cand s-a uitat pe rezulat, nu i-a venit sa creada. Ce inseamna cand un barbat e „insarcinat”. Ceea ce a inceput ca o farsa pentru fosta iubita i-a salvat viata. Intamplarea a fost povestita pe Reddit de un utilizator. Barbatul a descoperit in baie un test de sarcina al fostei iubite si a urinat pe el. Spre surpinderea lui, cele doua linii s-au colorat, ceea ce se intampla doar cand persoana care il foloseste e insarcinata. I s-a parut amuzant, asa ca a postat testul pe Reddit. La comentarii, un alt utilizator i-a scris: „Daca e pe bune, ar trebui sa iti faci analize pentru cancer testicular”. Cand medicul de familie l-a consultat i-a dat vestea proasta: banuiala utilizatorul era adevarata, dar, din fericire, diagnosticul a fost pus devreme. Se pare ca placenta in care se dezvolta bebelusii secreta o substanta care apare si in cazul cancerului de testicule, anuntaKanalD.ro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro