Sari direct la conținut

Faze Tari: Au trait luni intregi in teroare, din cauza unui sobolan monstruos, dar cand l-au prins au avut o surpriza; Ce i-a cerut sotului sa faca pentru a-l ierta ca a inselat-o; Incredibil! A ramas insarcinata cu 13 copii

HotNews.ro
FAZE TARI, Foto: Colaj foto
FAZE TARI, Foto: Colaj foto

Incredibil! A ramas insarcinata cu 13 copii. Caz impresionant in Irak. O femeie de 40 de ani a aflat ca va urma sa nasca nu mai putin de 13 copii. Aceasta mai are acasa sapte copii. Medicul ei a afirmat, insa, ca patru dintre fetusi au decedat, tinand cont ca inima lor nu mai bate. Daca nu va mai avea probleme cu sarcina si va naste 9 copii, irakianca va intra in Cartea Recordurilor. Momentan, recordul ii apartine americancei Nadya Suleman, care in 2009 a nascut 8 copii (2 fete si 6 baieti). Medicii estimeaza ca femeia va mai pierde cativa copii pana cand sarcina va ajunge la termen si ca cei ramasi se vor naste foarte mici, scrieClick.

Au trait luni intregi in teroare, din cauza unui sobolan monstruos, dar cand l-au prins au avut o surpriza. Fermierii dintr-un sat din China au trait luni intregi in teroare dupa ce un sobolan lung de un metru si cantarind cinci kilograme si-a facut aparitia in localitate. Astfel, el a distrus tot ce i-a iesit in cale, mancand orezul pus la pastrare din depozitele oamenilor si pestele dintr-un rau aflat in apropiere. Rozatoarea monstruoasa, cantarind de zece ori mai mult decat un sobolan obisnuit, a fost vazut pentru prima oara pe malul unui rau in timp ce devora un peste de peste trei kilograme cu falcile sale uriase Animalul a fost prins in satul Shaoyang, din China, dupa ce localnicii si-au unit fortele si au inceput sa stea la panda cu schimbul, fiind satui de pagubele provocate de sobolan. Socant este faptul ca atunci cand au incercat sa il gateasca pentru a-l manca, sobolanii fiind o mancare comuna in Asia, bucatarii au rupt doua cutite in gatul rozatoarei din cauza pielii groase si a oaselor, anuntaRTV.

Ce i-a cerut sotului sa faca pentru a-l ierta ca a inselat-o! Daca aveai senzatia ca poti scapa cu usurinta dupa ce ti-ai inselat iubita, poate te vei gandi de doua ori dupa ce vei citi asta. Un barbat s-a facut de ras pe internet, dupa ce iubita s-a l-a pus sa marturiseasca faptul ca a inselat-o intr-un mod inedit. Femeia si-a pus partenerul sa se fotografieze tinand in mana o foaie pe care este scris mesajul „mi-am inselat sotia (si era urata)”. Aceasta a promis ca se va intoarce la el, cu conditia ca fotografia postata sa stranga 10.000 de like-uri. Gestul barbatului a avut un real succes si acesta a reusit sa stranga cele 10.000 de like-uri in doar doua zile, insa femeia a dat inapoi. „Vreau sa le multumesc tuturor pentru sustinere si nu ma voi opri pana cand n-o voi cuceri din nou”, a promis barbatul, informeazaClick.

Cea mai tare saltea pentru cuplurile care dorm impreuna. Afla ce o face atat de speciala! Daca tie si partenerului sau partenerei va place sa dormiti imbratisati, dar va incomodeaza faptul ca va amorteste o mana sau un picior, atunci trebuie sa va schimbati salteaua. Aflati ca unui producator i-a venit o idee genial! O saltea care sa iti permita sa dormi in brate cu partenerul toata noaptea fara ca bratele sau alta parte a corpului sa-ti amorteasca, scrieKanalD.

Jaf la drumul mare, in plina zi! I-a furat seiful din brat. Imagini de-a dreptul incredibile au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o benzinarie din Marea Britanie unde a avut loc un jaf in plina zi. Soferul unei dube care transporta bani a fos nevoit sa predea, sub amenintarea armei, un seif plin de bani. Soferul dubei parasea benzinaria in momentul in care a fost amenintat de un barbat mascat, inarmat cu o carabina si neavand ce face i-a dat acestuia banii. Autoritatile au declarat ca a fost pornita o ancheta pentru a depista cine este cel care a comis jaful insa ca deocamdata nu exista niciun suspect, anuntaClick.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro