Sari direct la conținut

Faze Tari: Ce a gasit o fata intr-un lac e incredibil. S-a imbogatit pe loc; Jocurile pe calculator intra in programa scolara; S-a dus sa manance la restaurant si a invitat o straina cu ea la masa. Tanara a avut parte apoi de surpriza vietii ei

HotNews.ro
FAZE TARI, Foto: Colaj foto
FAZE TARI, Foto: Colaj foto

Ce a gasit o fata intr-un lac e incredibil. S-a imbogatit pe loc! O adolescenta care a plecat sa inoate intr-un lac din Apii Germaniei a gasit la numai doi metri sub suprafata apei un lingou de aur de 500 de grame. Curajoasa din fire, tanara s-a scufundat dupa ceva stralucitor in apa. Fata a realizat ca e vorba de aur abia dupa ce a dus lingoul la un expert. Dupa ce au auzit acest lucru, multi altii au mers sa cerceteze zona, in speranta ca ar putea avea acelasi noroc ca si adolescenta. Nu se stie cum a ajuns lingoul cu pricina acolo, scrieLibertatea.

Un roman a facut baie la greci, cu tot cu BMW-ul din dotare. Intamplare nefericita sau nesimtire dusa la extrem? Imagini incredibile, care au in prim-plan autoturismul de lux al unui roman, au fost surprinse de cativa turisti pe o plaja din Grecia. Masina, un BMW seria 7 cu numere de Bihor, a ajuns in valurile marii, insa nu se stie exact in ce imprejurari. Turistii aflati pe plaja au inconjurat uimiti masina, care avea tot botul in apa, si-n timp ce unii au incercat sa dea o mana de ajutor, altii n-au ratat ocazia de a-si face cateva selfiuri. Inregistrarea a devenit virala pe Internet, iar comentariile rautacioase nu au intarziat sa apara. „S-a dus taranul roman la mare si a scapat cu bemveu cu tot in apa”, „Mandri ca suntem romani!”, „Sa intri in apa cu masina, nu ca toti saracii pe jos, asta inseamna sa fii mafiot!”, sunt doar cateva dintre comentarii. Au existat, insa, si voci care au incercat sa-l scuze pe sofer, explicand ca incidentul este opera sotiei acestuia, care incercase sa parcheze autoturismul sau chiar ca masina ar fi fost furata si abandonata in valuri, anuntaClick.

Jocurile pe calculator intra in programa scolara. Sporturile electronice vor figura in programa scolara a trei licee din Suedia, incepand chiar cu semestrul viitor. Elevii vor putea invata si practica jocuri precum Counter-Strike, Dota 2, League of Legends, scrie publicatia suedeza Aaftonbladet. Liceele din Karlstad, Ovanaker si Stockholm vor avea sali dotate corespunzator, unde elevii vor deprinde deopotriva notiuni teoretice si practice despre jocurile video asimilate sporturilor electronice. „Scolile trebuie ofere elevilor o mai buna educatie in privinta societatii contemporane, iar acest program reprezinta un pas important in aceasta directie. Au existat unele reprosuri si indoieli pentru ca le permitem elevilor sa se joace la calculator in timpul orelor de curs, dar vrem sa desfiintam prejudecata ca acesta ar fi un lucru rau. Mai mult, este vorba despre respectul pe care acesti tineri il merita”, a declarat Ibrahim Khalifa, directorul Consiliului de Educatie si Forta de Munca din Sigtuna, Stockholm, informeazaLibertatea.

S-a dus sa manance la restaurant si a invitat o straina cu ea la masa. Tanara a avut parte apoi de surpriza vietii ei. Sa mananci singur la restaurant poate sa fie una din cele mai ciudate experiente. Tocmai de aceea, Brook Ochoa, o tanara din Texas, a invitat o femeie complet straina sa stea cu ea la masa. Brooke Ochoa a iesit in oras sa manance si, in momentul in care a ajuns in restaurant, a observat ca o femeie in spatele ei a cerut o masa pentru o singura persoana. Tanara a invitat-o la masa ei ca sa-si tina companie una alteia. „Am asteptat si am ezitat, dar apoi m-am dus la ea si i-am propus sa ne servim pranzul impreuna. A fost extrem de fericita”, a marturisit ea. Tanara a aflat apoi ca femeia, pe numele Delores, si-a petrecut ultimul deceniu locuind cu mama sa, care a murit de curand, si cu matusa ei care tocmai a fost internata intr-un sanatoriu. Ea se simtea singura, asa ca propunerea tinerei a venit la fix, scrieStirileProtv.ro.

In Cecenia s-a inaugurat o plaja destinata doar femeilor. Cine s-ar fi gandit la o plaja dedicata doar femeilor? Cecenii. Autoritatile cecene au inaugurat o astfel de plaja pe malul unui lac artificial. Plaja situata la Groznii este dededicata numai femeilor si este imprejumita de un gard de trei metri inaltime. Femeile, toate de religie musulmana, merg la plaja imbracate. Barbatii nu au acces pe aceasta plaja. O plaja destinata doar barbatilor, situata la o distanta de aproximativ doi kilometri de cea pentru femei, urmeaza sa fie deschisa ulterior, anuntaLibertatea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro