Sari direct la conținut

Franta: 33 de romani au fost arestati la Paris pentru organizarea unor jocuri de noroc ilegale

HotNews.ro

Treizeci si trei de romani, suspectati ca organizau jocuri de noroc ilegale in apropiere de Turnul Eiffel din Paris, au fost arestati marti dimineata, a transmis miercuri politia din Paris, citata de publicatia Paris-Normandie, potrivit Mediafax.

Printre cele 33 de persoane arestate, dintre care 11 in flagrant delict, 14 persoane sunt obiectul unei obligatii de parasire a teritoriului (OQTF). Nouasprezece dintre cei arestati au ramas in custodia politiei.

Perchezitii au fost de asemenea realizate la domiciliile situate la Argenteuil (Val d’Olse) si Bagnnolet (Seine-Saint-Denis) a doi dintre suspecti, arestati in cadrul acestei operatiuni care a mobilizat o suta de politisti.

Dispozitive de supraveghere, amplasate din aprilie, au stabilit prezenta zilnica a aproximativ 80 de cetateni din state estice care organizau jocuri de alba-neagra.

Supravegherea meselor de alba-neagra a permis anchetatorilor sa estimeze suma acumulata prin escrocherie la aproximativ 420.000 de euro anual, a transmis Directia de securitate locala din zona pariziana (DSPAP).

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro