Sari direct la conținut

Inca o amanare in procesul lui SO Vintu

HotNews.ro

Magistratii Tribunalului Bucuresti amanat cu o luna judecarea apelului facut de Sorin Ovidiu Vantu la sentinta in procesul Bancii de Investitii si Dezvoltare. Avocatii omului de afaceri au cerut instantei sa amane judecarea apelului, deoarece trebuie solutionat mai intai un recurs declarat impotriva unei incheieri de sedinta din 10 ianuarie, la Judecatoria Sectorului 1.

Prin acea incheiere, Judecatoria Sectorului 1 a respins patru exceptii de neconstitutionalitate ridicate de aparatorii omului de afaceri.

Cei doi judecatori investiti cu solutionarea apelului nu au cazut de acord in privinta amanarii, motiv pentru care s-a format un complet de divergenta, din trei judecatori, care a decis amanarea cu o luna.

In data de 18 ianuarie 2007, Judecatoria Sectorului 1 l-a condamnat pe Sorin Ovidiu Vantu la doi ani de inchisoare cu executare pentru infractiunea de uz de fals si plata sumei de 150.000 de lei drept cheltuieli judiciare. Tot la acea data, instanta a constatat ca infractiunea de fals in declaratii s-a prescris, astfel incat a a decis incetarea procesului penal.

In cursul acestei luni si fapta pentru care Judecatoria sectorului 1 l-a condamnat pe Sorin Ovidiu Vantu in 18 februarie s-a prescris.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro