Sari direct la conținut

Marian Oprisan (PSD): Trebuie sa dam dovada de demnitate si cand pierdem, si cand castigam

HotNews.ro

Liderul PSD Marian Oprisan a facut luni apel la colegii sai de partid sa-si asume cu demnitate infrangerea lui Mircea Geoana: „Traim intr-o tara democratica si trebuie sa respectam principiul democratic nu doar atunci cand castigam, ci si cand pierdem. Trebuie sa dam dovada de demnitate si cand pierdem, si cand castigam”, a spus presedintele Consiliului Judetean Vrancea.

Declaratia lui Oprisan vine inaintea reuniunii liderilor centrali si judeteni ai PSD care s-au reunit, in aceasta seara, in Comitetul Executiv, pe a carui ordine de zi figureaza analiza rezultatului obtinut de Mircea Geoana la prezidentiale.

„Contestarea alegerilor apartine Comitetului Executiv. Cert e un singur lucru: tara are nevoie in acest moment de liniste si trebuie sa ne reintoarcem la munca si sa ne gandim ca romanii sunt saraci si ca Romania trebuie scoasa din saracie”, a spus Marian Oprisan.

Intrebat daca va vota pentru contestarea alegerilor, el a raspuns: „Daca exista probe pe care sa le punem la dispozitia autoritatilor, voi fi de acord”.

In opinia sa, „cel mai rusinos aspect al campaniei electorale de la prezidentiale” a fost „mita electorala” si a cerut modificarea legislatiei, pentru eliminarea acestui fenomen.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro