Sari direct la conținut

O femeie a murit după ce a înghițit o pungă cu droguri

HotNews.ro
O femeie a murit după ce a înghițit o pungă cu droguri

O femeie care a înghițit o pungă cu cocaină după ce și-a făcut check-in-ul în aeroportul din Manchester a murit, conform unor surse oficiale, citate de BBC.

Se pare că, în timp ce aștepta să decoleze spre Dubai, înainte de a trece prin punctele de control, Victoria Buchanan a ingerat punga de plastic plină cu cocaină, pentru a nu fi prinsă. Femeia, în vârstă de 42 de ani, originară din Kilmarnock, Scoția, s-a mutat în Dubai în 2010 și a lucrat ca profesor în Emiratele Arabe Unite.

După o vizită în Marea Britanie împreună cu soțul ei, Mark, ea a intrat în posesia unor droguri în valoare de 200 de lire sterline. Anchetatorii au crezut inițial că Buchanan a fost în șoc anafilactic și i-au administrat un medicament pe care l-a avut în geantă pentru o alergie la ulei de palmier.

Punga de plastic resigilabilă cu cocaină a fost descoperită în urma autopsiei. Soțul ei a spus la audieri că a luat cantități mici de cocaină și că „a fost ceva ce am făcut împreună”, iar ea nu ar fi făcut consumat sau făcut vreodată contrabandă cu alte droguri.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro