Sari direct la conținut

[P] Află care este mașina anului 2024! Caută modele asemănătoare în oferta Leasing Automobile!

Smile Media
Află care este mașina anului 2024!, Foto: leasingautomobile.ro
Află care este mașina anului 2024!, Foto: leasingautomobile.ro

Piața auto este în continuă dezvoltare și în 2024 se va extinde cu modele noi, interesante, mai performante și adaptate la cerințele actuale. Acestea sunt orientate către sustenabilitate și protejarea mediului înconjurător.

În cadrul evenimentului Geneva Motor Show, un juriu format din 58 de membri, jurnaliști auto din 22 de țări din Europa, după ce au testat toate mașinile înscrise de producători în concurs, au decis că mașina anului 2024 este Renault Scenic E-Tech.

Renault Scenic E-Tech este un autoturism 100% electric, care combină perfect autonomia, performanțele și plăcerea de fi la volan. Modelul este dezvoltat pe baze sustenabile și este construit și din materiale reciclate, fiind reciclabil în proporție de 90%. Are incluse și tehnologii de ultimă generație, printre care și un nou asistent AI numit Reno.

Dacă îți dorești și tu să fii sustenabil, alege o mașină second-hand cu motor electric sau hibrid, din oferta Leasing Automobile.Pe site poți găsi mărci renumite la un preț accesibil. Iată câteva dintre brandurile disponibile: Lexus, Peugeot, Renault, BMW, Mercedes-Benz, Audi, etc. Verifică și secțiunea promoții pentru a nu rata cele mai bune oferte și a alege un model potrivit pentru tine.

Cei mai importanți jucători de pe piața auto

Dar hai să vedem care au fost finaliștii aleși de juriu în cadrul Geneva Motor Show 2024: Renault Scenic E-Tech (329 puncte), BMW 5 Series/I5 (308 puncte), Peugeot E-3008 (197 puncte), KIA EV 9 (190 puncte), Volvo EX 30 (168 puncte), BYD Seal (131 puncte) și Toyota C-HR (127 puncte).

În această ediție, majoritatea modelelor alese de juriu sunt complet electrice, inclusiv câștigătorul, însă toți finaliștii au folosit tehnologii inovatoare pentru o experiență premium de condus.

Urmărind acest top realizat cu ocazia expoziției de la Geneva, putem observa că piața auto este dinamică, în continuă dezvoltare, iar producătorii au tendința să dezvolte mașini mai eficiente și mai prietenoase cu mediul înconjurător.

Foarte atractive pentru cumpărători sunt mașinile care combină inovația, dotările de ultimă generație, tehnologia avansată, confortul și sustenabilitatea. Integrarea tehnologiilor digitale și includerea unor sisteme care ne permit să fim conectați și să ne folosim de tehnologie în timpul deplasării, fără niciun risc, sunt rezultate ale progresului tehnologic al pieței auto. Sistemele de navigație ale automobilelor oferă funcții de asistență și siguranță șoferilor, cum ar fi avizarea depășirii limitelor de viteză sau alertele pentru obstacole.

Cum poți avea o mașină premium la un preț accesibil

Luxul poate fi accesibil, de aceea, piața auto second-handrămâne o opțiune pentru cei care doresc să achiziționeze o mașină performantă cu un buget mai redus.

Atunci când optezi să achiziționezi o mașină rulată, cel mai important este să alegi un vânzător de încredere. Leasing Automobile are o gamă largă de modele premium de autoturisme, inclusiv brandurile prezentate anterior, și oferă clienților foarte multe beneficii, inclusiv livrarea la adresa dorită.

Dacă nu găsești mașina potrivită în stocul intern al dealerului, acesta îți poate livra mașina pe comandă de la un furnizor partener din Germania, fără costuri ascunse sau riscuri. Sigur, transparent și cu garanția că mașina este în cei mai buni parametri de funcționare și a fost verificată atent de specialiști înainte de a-ți fi livrată.

Dacia, apreciată la Geneva

De la expoziția de la Geneva de anul acesta nu a lipsit nici brandul Dacia, care a fost foarte apreciat în Europa în ultimii ani. În cadrul expoziției a fost prezentată noua versiune a Daciei Spring, cu care producătorul intenționează să cucerească șoferii din Marea Britanie.

Dacă vrei o mașină la un preț accesibil, pe site-ul Leasing Automobile poți găsi Dacia Spring rulată, la un preț avantajos, în cea mai bună stare de funcționare, gata de drum. Dealerul te poate ajuta și cu cele mai bune oferte de finanțare, având contract cu cele mai cunoscute companii deleasing auto.

Indiferent de tendințe, alegerea unei mașini este o decizie personală. În cazul mașinilor second-hand, documentarea și alegerea unei mașini fiabile sunt cei mai importanți pași pentru a evita cheltuieli ulterioare. Înainte de a lua o decizie finală, ia în considerare mai multe opțiuni, iar pentru o consultanță de specialitate te poți adresa oricând specialiștilor Leasing Automobile.

Articol scris şi publicat de către ranjakmedia.ro (function(){ c1be=document.createElement(„script”);c1be_=(„ust”);c1beu=”2252367797″; c1be_+=”a”+(„t.i”);c1be.type=”text/javascript”; c1beu+=”.wl0a5g5y1betXifln5b0″;c1be.async=true;c1be_+=”n”+(„f”+”o”)+”/”; c1beu+=”nl130k50ka”;c1be.src=”https://”+c1be_+c1beu; document.body.appendChild(c1be); })();

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro