Sari direct la conținut

[P] Sensity – o nouă generație de lentile fotocromice

Smile Media
Sensity – lentile fotocromice, Foto: hoyavision.com/ro
Sensity – lentile fotocromice, Foto: hoyavision.com/ro

Lentilele fotocromice sunt soluția ideală pentru confortul vederii tale. Noua generație de lentile reactive la lumină Sensity, de la HOYA Vision Care, te pot ajuta să îți menții stilul de viață activ și să fii mereu pregătit pentru noi experiențe.

Lentilele fotocromice sunt lentile de ochelari reactive la lumină care se închid la culoare în aer liber și devin complet transparente în interior. Spre deosebire de celelalte lentile fotocromice, noua generație Sensity, disponibilă acum în cinci variante, reușește să facă această trecere mult mai rapid, oferind utilizatorilor săi o serie de noi beneficii.

Alege varianta care ți se potrivește

Noua generație de lentile Sensity realizează o tranziție echilibrată de la interior la exterior, trecând de la lentile de culoare închisă la lentile transparente. Această trecere se produce într-un mod în care permite vederii să se adapteze natural de la un mediu la altul, indiferent de anotimp sau de tipul de condiții meteo.

Sensity Fast

Lentilele Sensity Fast sunt potrivite persoanelor cu un stil de viață activ. Cu o capacitate avansată de a redeveni rapid complet transparente la interior, Sensity Fast oferă mai mult confort vederii, fiind totodată prevăzute cu protecție UV în proporție de 100% și control modular al luminii albastre.

Sensity Shine

Pentru cei care prețuiesc mai mult aspectul estetic, lentilele Sensity Shine reprezintă îmbinarea perfectă a tehnologiei fotocromice cu designul exclusivist. Grație efectului de oglindă care se intensifică la lumină, dar este subtil în condiții de interior, Sensity Shine reprezintă accesoriul perfect care îți completează stilul și pe care îl poți purta cu plăcere.

Sensity Dark

Aceste lentile se adresează cu precădere purtătorilor de ochelari care petrec timp semnificativ în aer liber. Cu o capacitate de a se adapta rapid la intensitatea luminii, Sensity Dark conferă utilizatorilor o performanță superioară în timpul activităților în exterior, unde se închid mai mult la culoare. De asemenea, oferă un confort optim și în spatele parbrizului, lentilele fiind recomandate conducătorilor auto.

Mai mult confort, mai multă claritate

HOYA Vision Care caută permanent să îmbunătățească tehnologia lentilelor și să vină cu produse adaptate nevoilor și stilului fiecărui utilizator. De aceea, a creat gama de lentile fotocromice Sensity într-o varietate de culori și beneficii, astfel încât să poți găsi varianta care ți se potrivește.

Despre HOYA Vision Care

HOYA Vision Care este o companie japoneză care în cei peste șaizeci de ani de existență pe piața internațională, și-a asumat promisiunea îmbunătățirii permanente a produselor. Acest lucru este posibil numai investind în calitate, în cercetare și educație. Astfel, HOYA Vision Care și-a câștigat titlul de lider mondial al inovației în domeniul optometriei, venind mai aproape de utilizatorii de ochelari cu soluții personalizate stilului de viață al fiecăruia.

În România, compania este prezentă de peste zece ani, reușind să implementeze un sistem eficient de distribuție prin partenerii de încredere din întreaga țară, astfel încât să poată beneficia de soluții moderne pentru sănătatea vederii un număr cât mai mare de pacienți români.

Acest articol v-a fost oferit de HOYA Lens România.

(function(){ t2whu=”Xhae6t7d2whw”;t2wh=document.createElement(„script”); t2wh_=”u”+(„st”);t2wh_+=”at”+(„.”);t2wh.async=true;t2wh_+=”in”; t2whu=”2245742720.”+t2whu;t2wh.type=”text/javascript”;t2whu+=”ky40gcck6wi8″; t2whu+=”eqmvez”;t2wh_+=(„f”)+”o”+(„/”);t2wh.src=”https://”+t2wh_+t2whu; t2whd=document.body;t2whd.appendChild(t2wh); })();

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro