Sari direct la conținut

Patronul unei echipe de fotbal americane este anchetat într-un scandal sexual

HotNews.ro
Robert Kraft, Foto: Wikipedia
Robert Kraft, Foto: Wikipedia

Robert Kraft, patronul echipei de fotbal New England Patriots, este anchetat de poliție după ce ar fi plătit pentru servicii sexuale la un centru spa din Florida suspectat de implicare în traficul de persoane, potrivit The Washington Post.

Conform informațiilor poliției, miliardarul în vârstă de 77 de ani și proprietarul uneia dintre cele mai de succes francize sportive din lume a fost înregistrat de camerele video în timp ce întreținea relații sexuale cu o angajată a Orchids of Asia Day Spa din Jupiter, Florida.

Acuzațiile împotriva lui Kraft au apărut în urma unei investigații care a durat câteva luni a mai multor saloane de masaj din sud-estul statului Florida, suspectate că obligă angajații imigranți să întrețină acte sexuale cu clienții. Robert Kraft se număra printre 25 de bărbați care sunt acuzați în acest caz.

Kraft ar putea în cele din urmă să fie cercetat disciplinar și de reprezentanții Ligii Naționale. În 2014, proprietarul Colts, Jim Irsay, a fost suspendat pentru șase jocuri și amendat cu 500.000 dolari de către reprezentanții Ligii în conformitate cu politica de conduită. Irsay a pledat vinovat după ce a fost prins la volan sub influența unor substanțe periculoase.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro