Sari direct la conținut

Secretul unei talii inguste este consumul de iaurt

HotNews.ro
Secretul unei talii inguste este consumul de iaurt

Consumul ridicat de iaurt aduce rezultate neasteptate pentru talie. Potrivit unui studiu publicat de cercetatorii de la Universitatea Utrecht din Olanda, persoanele care mananca mai mult iaurt se bucura de o talie de viespe, dar si de o inima sanatoasa, scrie Mediafax.

Persoanele care mananca mai mult iaurt se bucura de o greutate mai mica, depozite de grasime corporala mai mici, dar si de o talie de viespe.

Din punct de vedere stiintific, bazandu-ne doar pe acele constatari, nu putem sa tragem concluzia ca iaurtul determina o scadere a greutatii corporale, chiar daca tendinta constatata in acest studiu este promitatoare„, a sustinut o cercetatoare de la Universitatea Utrecht.

Insa, alte studii anterioare mai riguroase , in care subiectii erau alesi la intamplare pentru a consuma iaurt, in timp ce greutatea lor era monitorizata, nu au avut rezultate concludente. Un studiu publicat de International Journal of Obesity a aratat o scadere a greutatii in randul subiectilor consumatori de iaurt, dar cercetatorii nu au exclus ca diferentele in ceea ce priveste aportul de calciu sa fie responsabile pentru acest fenomen.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro