Sari direct la conținut

Șeful Parlamentului iranian: Pedeapsa pe care o va primi Israelul va fi instructivă și aspră

HotNews.ro
Mohammad Bagher Ghalibaf, Foto: Icana News Agency / Zuma Press / Profimedia
Mohammad Bagher Ghalibaf, Foto: Icana News Agency / Zuma Press / Profimedia

În urma atacului asupra consulatului iranian din Siria, națiunea va pedepsi Israelul, iar această pedeapsă va fi instructivă și va grăbi declinul regimului, a spus președintele Parlamentului iranian, citat de agenția de presă iraniană, Mehr.

Vizând consulatul Iranului din Siria,evreii au demonstrat lumii încă o dată că încalcă în mod deschis toate legile internaţionale şi că nu au limite în materie de crime, a declarat duminică preşedintele Parlamentului iranian, Mohammad Bagher Ghalibaf, în deschiderea sesiunii Parlamentului.

Cu cât Israelul comite mai multe crime, cu atât va deveni mai slab și va face rezistenţa mai hotărâtă şi mai motivată. „Cu sprijinul poporului iranian, Republica Islamică Iran va sprijini întotdeauna poporul și națiunea rezistentă Palestina, a spus el, adăugând că împreună cu toți musulmanii, Iranul vareaduce libertatea.

Ministrul iranian de externe Hossein Amir-Abdollahian a plecat duminică dimineață spre Oman, ca primă destinație a unui nou turneu regional. Amir-Abdollahian conduce o delegație politică și parlamentară în vizita sa în capitala Omanului. Șeful comisiei pentru securitate națională și politică externă a Parlamentului iranian, Vahid Jalalzadeh, îl însoțește pe cel mai înalt diplomat iranian în timpul vizitei sale în țara arabă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro