Sari direct la conținut

VIDEO Un miliard de femei vor dansa astazi impotriva violentei. In Romania vor avea loc flashmob-uri la Bucuresti, Timisoara si Brasov

HotNews.ro

“Esti fluierata pe strada? Esti pipaita in autobuz? Esti hartuita la serviciu? Violenta nu este normala. Si acestea sunt forme de violenta. Violenta asupra femeilor este nedreapta, violenta asupra femeilor este imorala. Pe 14 februarie in toata lumea trebuie sa se auda vocile femeilor, vocile care rup tacerea.”

Pe 14 februarie 2013, evenimentul One Billion Rising propune femeilor din intreaga lume sa danseze si in acest fel sa scoata la lumina realitatea violentei impotriva femeilor. Campania este sprijinita, printre altii, de Dalai Lama, Jane Fonda, Rosario Dawson, Donna Karan, Thandie Newton, Charlize Theron, Kerry Washington, Yoko Ono, Jessica Alba, Connie Britton, Kate Clinton si Anne Hathaway. Puteti urmari toate video-mesajele de sustinere ale proiectului pe pagina de Vimeo a proiectului.

In Romania, pana acum au fost anuntate patru evenimente, doua la Bucuresti (AFI Mall, ora 17:30 si Biblioteca Nationala, ora 19:00), unul la Timisoara si unul la Brasov.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro