Sari direct la conținut

VIDEO USL i-a propus lui Traian Basescu nominalizarea lui Victor Ponta in functia de prim ministru

HotNews.ro
Victor Ponta, Foto: Agerpres
Victor Ponta, Foto: Agerpres

USL i-a propus lui Traian Basescu, la consultarile de la Palatul Cotroceni, nominalizarea lui Victor Ponta in functia de prim ministru, dupa ce cabinetul Ungureanu a fost demis in urma votarii motiunii de cenzura in Parlament.

„Grupurile parlamentare ale USL, PSD, PNL si PC, considera ca in situatia politica creata dupa caderea guvernului Ungureanu nu mai avem o majoritate asa cum a fost ea pana acum asezata si cel mai mare grup politic si cel mai capabil sa constituie o majoritate e grupul nostru. I-am prezentat propunerea noastra ca Victor Ponta sa fie investit cu mandatul de premier desemnat”, a declarat Crin Antonescu, la finalul scurtelor consultari de la Palatul Cotroceni.

Liderul PNL a adaugat ca presedintele a luat act de aceasta pozitie si a spus ca isi va comunica decizia la sfarsitul intregului tur de negocieri.

„Am cazut de acord ca va trebui sa facem toti eforturi pentru a avea un nou guvern investit cat mai repede”, a precizat presedintele liberalilor.

„Confirm faptul ca mandatul prezentat de dl Crin Antonescu e mandatul USL, deci si al PSD, partid al carui lider sunt”, a spus, la randul lui, Victor Ponta.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/player’; if(typeof flowplayer == ‘undefined’) { document.write(”); } var domain = document.domain; var domain_split = domain.split(‘.’); var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1]; document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_max/c43b79f9430498a18ff0a78d60fcec91/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”)); content channel

Citeste si:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro