Sari direct la conținut

VIDEO Primele imagini din culisele celui de-al cincilea și ultimul sezon „Stranger Things”. „Am început la 10 ani, acum fac 20”

HotNews.ro
Finn Wolfhard și Noah Schnapp la filmările pentru sezonul 5 Stranger Things în Jackson, Georgia în iunie / FOTO: Christopher Oquendo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Finn Wolfhard și Noah Schnapp la filmările pentru sezonul 5 Stranger Things în Jackson, Georgia în iunie / FOTO: Christopher Oquendo / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Netflix a dezvăluit luni imagini din culisele celui de-al cincilea şi ultimul sezon al serialului său sci-fi de succes „Stranger Things”, relatează News.ro. Într-un videoclip de pe platoul de filmare apar, de asemenea, trei noi actori care se alătură serialului: Nell Fisher („Evil Dead Rise”), Alex Breaux („Waco: The Aftermath”) şi Jake Connelly, scrie Variety. Linda Hamilton (Terminator), a cărei prezență a fost anunțată în februarie, reiterează că este un fan al seriei.

Narat de mai mulţi membri ai distribuţiei principale, videoclipul surprinde imagini în mare parte de pe platourile de filmare din Atlanta, unde „Stranger Things” sezonul 5 a fost filmat în cea mai mare parte a anului 2024.

„Am început când aveam 10 ani, acum împlinesc 20 de ani”, spune vedeta Millie Bobby Brown (Eleven). „Este foarte ciudat.”

„Este atât de interesant, cred că acesta va fi cel mai bun sezon de până acum”, adaugă Noah Schnapp (Will Byers).

Frații Duffer au spus că producția sezonului final se apropie de jumătate. Se așteaptă ca premiera să aibă loc cândva în 2025.

Maya Hawke a spus recent că cele opt episoade din ultimul sezon al mega-succesului SF sunt ca „opt filme”, remarcând că episoadele sunt „foarte lungi”, potrivit Hollywood Reporter.

Serialul „Stranger Things”, creat de Fraţii Duffer, a fost lansat în iulie 2016 şi a devenit în scurt timp unul dintre cele mai populare seriale de televiziune de pe Netflix, cu cel de-al patrulea sezon care a generat peste 140,7 milioane de vizualizări la nivel global. Ancorat în nostalgia anilor ’80, serialul a adus în prim plan, în fiecare sezon, elemente de cultură pop din acest deceniu, printre care vafele Eggo şi New Coke. 

Mai recent, serialul a propulsat în lumina reflectoarelor melodia Running Up That Hill a lui Kate Bush, al cărei număr de difuzări pe Spotify a crescut enorm, intrând în top 10 pe Billboard Hot 100 pentru prima dată în 38 de ani de la lansare. 

De asemenea, serialul a obţinut peste 70 de premii la nivel mondial, inclusiv premii Emmy şi Screen Actors Guild pentru Cea mai bună distribuţie într-un serial dramatic şi a fost nominalizat la peste alte 230 de premii. 

Fanii de pretutindeni ai serialului marchează la 6 noiembrie (data în care Will Byers a dispărut) o zi specială în care îşi împărtăşesc dragostea pentru universul „Stranger Things”.

Citește și:

„Stranger Things” va avea un serial spin-off pe Netflix

INTERVIURILE HotNews.ro