Sari direct la conținut

Un român a ajuns cu un luxos Audi Q8 în vamă, la Arad, și a rămas imediat fără mașină

HotNews.ro
Un român a ajuns cu un luxos Audi Q8 în vamă, la Arad, și a rămas imediat fără mașină
Volan mașină Audi. Foto: Dreamstime

Un șofer român a vrut să intre în țară, joi, cu o mașină înmatriculată la Arad, însă polițiștii de frontieră i-au confiscat imediat autoturismul.

Poliţiştii de frontieră din judeţul Arad, de la Vama Turnu, au fost alertați că autovehiculul era căutat de autorităţile din Italia.

„În data de 15.08.2024, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat, cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Audi Q8, înmatriculat în România. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia în urmă cu aproximativ o săptămână (06.08.2024)”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei de Frontieră, citat de News.ro.

Maşina în valoare estimată de aproximativ 40.000 de euro a fost reţinută la frontieră şi în continuare se fac cercetări pentru infracţiunea de tăinuire.

Sursă foto: Dreamstime

INTERVIURILE HotNews.ro