Sari direct la conținut

Ambuscadă ca în filme: Hoți înarmați cu pistoale și grenade au atacat un convoi de poliție și au ucis cel puțin 9 ofițeri, în Pakistan

HotNews.ro
Ambuscadă ca în filme: Hoți înarmați cu pistoale și grenade au atacat un convoi de poliție și au ucis cel puțin 9 ofițeri, în Pakistan
Fotografie ilustrativă / Poliția din Pakistan, în alertă din cauza creșterii numărului de jafuri, în zona Saddar din orașul Karachi, pe 19 ianuarie 2022. Sursa foto: PPI / Zuma Press / Profimedia

Hoți înarmați cu pistoale și grenade au întins joi o ambuscadă unui convoi de mașini de poliție în Pakistan, ucigând cel puțin nouă ofițeri și rănindu-i pe alții, au anunțat poliția și Ministerul de Interne din țara asiatică, potrivit Reuters.

Incidentul a avut loc în districtul Rahim Yar Khan din sudul Pakistanului.

Conform unui comunicat al poliției, tâlharii au atacat două patrule de poliție în apropierea graniței dintre două provincii.

Ministerul pakistanez de Interne și prim-ministrul Shehbaz Sharif au condamnat atacul și au ordonat conducerii poliției să ia măsuri rapide pentru urmărirea și arestarea vinovaților.

Ministerul de Interne a evaluat numărul morților la 11. Poliția a precizat că poate confirma nouă decese și că așteaptă mai multe detalii.

Regiunea de frontieră este considerată o zonă interzisă cetățenilor. Poliția și alte agenții de aplicare a legii nu au prea mult control asupra zonei, pe care un număr mare de bande o folosesc ca refugiu.

INTERVIURILE HotNews.ro