Sari direct la conținut

Fiica regelui Norvegiei se mărită sâmbătă cu un șaman american

HotNews.ro
Martha Louise și Derek Verret. Sursa foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Martha Louise și Derek Verret. Sursa foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vineri, invitații s-au plimbat pe malul unui fiord care face parte din Patrimoniul Mondial Unesco. Cuplul se va căsători sâmbătă în cadrul unui eveniment privat. Presa scrie că membrii familiei regale suedeze vor participa alături de diverși influenceri și personalități TV, inclusiv vedeta și modelul de reality american Cynthia Bailey.

Potrivit presei norvegiene, oaspeților li s-a cerut să nu folosească telefoane mobile sau camere foto în timpul sărbătorilor și să nu posteze nimic pe rețelele de socializare, scrie BBC.

Prințesa Märtha Louise, 52 de ani, și Durek Verrett, 49 de ani, și-au anunțat logodna în 2022.

Prințesa – cea mai mare dintre cei doi copii ai regelui norvegian Harald – a mai fost căsătorită anterior cu regretatul scriitor și artist Ari Behn, cu care a avut trei fiice – Maud, Leah și Emma. Cei doi au divorțat în 2017.
Cuplul și-a anunțat logodna în urmă cu doi ani

Märtha Louise și-a pierdut titlul onorific de „Alteța Sa Regală” în 2002, ca să își înceapă propria afacere. În 2007, ea a anunțat că este clarvăzătoare și, până în 2018, a condus o școală despre care spunea că îi învăța pe elevi să facă miracole și să vorbească cu îngerii.

Verrett spune pe site-ul său că este un șaman din a șasea generație, „slujitor al lui Dumnezeu și activator de energie” care „demistifică spiritualitatea”

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, el a susținut că a înviat din morți și că, pe când era copil, o rudă a prezis că într-o zi se va căsători cu prințesa Norvegiei.

Prințesa Märtha Louise și-a anunțat relația cu Verrett printr-o postare pe Instagram în 2019. Poate în speranța de a preveni potențialele critici, ea a scris: „Celor dintre voi care simțiți nevoia să criticați:n-o faceți! Nu depinde de voi alegerea mea. Șamanul Durek este doar un bărbat cu care îmi place să-mi petrec timpul și care mă împlinește.

Cu toate acestea, mulți norvegieni nu l-au acceptat încă pe deplin pe Verrett.

În ciuda credințelor spirituale ale cuplului, ceremonia de nuntă din acest weekend va urma un canon tradițional, preotul paroh Margit Lovise Holte oficiind conform Bisericii Norvegiene.

Când logodna a fost anunțată pentru prima dată, postul de stat norvegian NRK a raportat că Verrett se va muta în Norvegia și se va alătura familiei regale fără a deține un titlu. El și Märtha Louise au cumpărat o casă în Norvegia.

Regele Harald, în vârstă de 88 de ani, a urcat pe tron ​​în 1991 și este unul dintre cei mai longeviv monarhi din Europa. În aprilie, au fost anunțate planuri de reducere a angajamentelor sale publice „din considerație pentru vârsta lui”.

Mass-media norvegiană este exclusă de la acoperirea nunții, deoarece cuplul a semnat contracte exclusivitate cu revista Hello!.

Prințesa Märtha Louise este a patra în linia de succesiune la tron. Fratele ei mai mic, Prințul Moștenitor Haakon, îi va succeda tatălui său ca rege.

INTERVIURILE HotNews.ro