Sari direct la conținut

Electrocentrale ne trimite racoare

Jurnal bihorean

CET a gasit o solutie pentru mentinerea caloriferele oradenilor in parametri optimi de functionare si pe timpul verii.

Practic, CET va introduce in zilele toride de vara apa rece prin conductele de incalzire. In urma ultimelor modificari, prin care trei cazane de la CET au fost trecute pe gaz, Electrocentrale poate asigura presiunea necesara fara consumuri suplimentare prea mari. Acest lucru va duce la scaderea temperaturii in apartamente, in special in cele situate la etajele superioare ale blocurilor.

Locatarii care si-au decuplat unul sau mai multe calorifere se vor putea bucura si ei de binefacerile acestui proiect. La cerere, Electrocentrale va lega caloriferele celor care au fost debransati. Primi 100 de oradeni, care vor solicita rebransarea, vor primi drept bonus, energie termica gratuit in luna octombrie.

„Acest proiect vine in intampinarea cresterii confortului oradenilor. Alegerea promotionala a Oradiei pentru punerea in valoare a acestui proiect spune multe despre imaginea municipiului in Europa”, este de parere primarul Oradiei, Petru Filip. Edilul-sef a adaugat ca proiectul va fi supus aprobarii Consiliului Local la urmatoarea sedinta.

Ioan Mang, candidatul PSD la functia de primar al Oradiei, a declarat ca proiectul are o conotatie pur electorala, iar costurile legate de implementarea lui nu se justifica. Presedintele PSD Oradea a adaugat ca a avut discutii cu grupul consilierilor municipali ai partidului.

„Mai mult ca sigur, ei se vor impotrivi acestei idei populiste, care va duce la cresterea gradului de indatorare a municipiului”, ne-a spus Ioan Mang.

(materialul de mai sus a fost o pacaleala de 1 aprilie)

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro