Sari direct la conținut

Jandarmi muscati in discoteca

Ziarul Obiectiv

Conform conducerii Comandamentului Judetean de Jandarmi (CJJ) Sibiu, in cursul noptii de duminica, Victor Giurgiuveanu, jandarm angajat pe baza de contract, se afla in serviciul de mentinere a ordinii publice in zona Baza Sana din Medias. El era insotit si soldatul in termen Catalin Anghel.

La un moment dat, cei doi au fost chemati de mai multe persoane de pe strada pentru a calma spiritele in discoteaca Sun Club, unde mai multi scandalagii se luasera la bataie. Ajunsi acolo, jandarmii au incercat sa intervina intre batausi, insa uniformele lor au avut efectul contrar celui scontat.

In loc sa se potoleasca, scandalagii s-au enervat si mai tare la vederea oamenilor legii si si-au descarcat furia pe ei.

Jandarmii au fost loviti cu pumnii si picioarele si muscati de mai multe ori pana sa poata cere ajutor. O parte din atacatori au reusit sa fuga pana la aparitia fortelor de ordine, insa trei dintre ei au fost retinuti imediat. Printre ei se numara doi tineri de 18 ani, unul din Valea Viilor si altul din localitatea Motis.

Cel de-al treilea, in varsta de 28 de ani, are dubla cetatenie, romana si germana, si se numenste Gerhard Mantsch. Acesta isi are domiciliul in localitatea Hochstadt din Germania si se afla in vizita la niste prieteni in Medias.

“Cei trei tineri au fost condusi la sediul Sectiei de Jandarmi, unde au fost identificati. Ulterior li s-au intocmit actele premergatoare de constatare a infractiunii de ultraj si au fost predati procurorilor”, a declarat lt. Daniel Calina, purtatorul de cuvant al jandarmeriei sibiene.

In urma atacului asupra jandarmilor sibieni, Judecatoria Medias a emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile impotriva lui Gerhard Mantsch. Ceilalti doi tineri sunt cercetati in stare de libertate, insa au interdictia de a parasi localitatea timp de 30 de zile.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro