Sari direct la conținut

Incendiul de la localul lui Botezatu, accident sau mana criminala

Gardianul

Aparitia pe micul ecran nu iti asigura automat si o viata imbelsugata, mai ales atunci cand frumusetea si varsta nu te mai pot propulsa in prim-plan. In atare conditii, a agonisi un ban bun pentru zile negre este o prioritate, chiar si pentru o vedeta.

Creatorul de moda Catalin Botezatu este un om de afaceri de succes. Asociat cu un prieten de-al sau, Joshua, Catalin detine in oras mai multe cluburi, a caror cifra de afaceri este foarte mare.

Cele mai noi investitii in aceasta directie sunt „Casa Romaneasca”, „Bambu” si „Morgana”. Din pacate, lucrurile nu ies intotdeauna bine, pentru ca asa este viata.

Bunaoara, luni seara, unul dintre aceste localuri, „Casa Romaneasca, a fost la un pas de a arde din temelii. Un cablu dezafectat, care se gasea in pod, a luat foc, provocand un incendiu. Pentru ca respectivul cablu era cam vechi, operatiunea de stingere s-a prelungit. In plus, a fost necesar sa se intrerupa lumina in tot cartierul, pret de cateva ore.

Pagubele au fost, din fericire, nesemnificative. Totusi ramane intrebarea daca incendiul a fost un accident sau o mana criminala.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro