Sari direct la conținut

Andone si-a prelungit contractul cu Dinamo pana in 2006

Adevarul

Antrenorul Ioan Andone si-a prelungit contractul cu Dinamo pana in 2006, informeaza site-ul oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare. „Am avut mai multe discutii in aceasta saptamana cu presedintele Nicolae Badea, cu Cristi Borcea si cu Victor Becali, aceiasi oameni cu care am tratat venirea mea la Dinamo.

Aveam o intelegere pana la finalul sezonului 2004-2005, iar Dinamo mi-a propus o prelungire cu inca doi ani a contractului. Am cazut de acord pentru prelungirea angajamentului pana in vara anului 2006. Am acceptat pe loc. Obiectivul este formarea unei echipe competitive pentru Liga Campionilor”, a declarat Andone.

Tehnicianul a precizat ca i s-au pus la dispozitie toate conditiile necesare pentru a face performanta la Dinamo. „Vreau sa fac performanta la Dinamo. Am avut cel mai bun an din cariera mea de antrenor si vreau sa confirm aceste rezultate.

Mi s-au oferit toate conditiile, conducere tehnica, echipa a doua, tineri de perspectiva, si imi doresc din tot sufletul o performanta in cupele europene”, a spus Andone. Ioan Andone a explicat ca a refuzat ofertele din strainatate din dorinta de a realiza performanta internationala cu Dinamo. „Au fost intr-adevar oferte reale de a antrena in strainatate.

Dar, cand iti doresti foarte mult sa continui cu Dinamo, nu te mai gandesti la alte propuneri. Este pariul meu. Este o verificare a posibilitatilor mele de a antrena o echipa competitiva pentru cupele europene. Reprezentarea internationala este primul meu obiectiv. Pe plan national a fost un an fantastic, am cucerit eventul, dar mai am inca un regret.

Nu pot sa uit ca in sezonul trecut nu am ajuns in primavara europeana”, a declarat tehnicianul. Andone a afirmat ca este multumit de transferurile realizate de Dinamo la sfarsitul acestui sezon, considerand ca Liviu Ciobotariu este un adevarat castig pentru echipa sa. „Voi cunoaste din timp orice plecare de la Dinamo.

Unii au incercat sa tensioneze atmosfera, dar trebuie sa stie ca sunt multumit de politica de transferuri. Ciobotariu este un castig real pentru echipa. Are experienta meciurilor internationale, cunoaste foarte bine atmosfera de la Dinamo si, in plus, a evoluat aproape cinci ani in campionatul belgian.

Apoi se vor prezenta la pregatiri Baltoi si Balan, doi jucatori care au confirmat la Farul in campionatul trecut. Urmeaza Vatavu si Oltean, de la Cluj”, a declarat Andone.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro