Sari direct la conținut

Primaria Oradea lanseaza cea mai mare emisiune de obligatiuni municipale

HotNews.ro

Emisiunea de obligatiuni va fi intermediata de un sindicat de intermediere format din societatile de servicii de investitii financiare BCR Securities si CA-IB Securities in colaborare cu Grupul de vanzare format din Banca Comerciala Romana si HVB Bank Romania.

Subscrierea obligatiunilor va avea loc in perioada 14 Iunie – 18 Iunie 2004 la sediile BCR Securities si CA-IB Securities, precum si la sucursalele Bancii Comerciale Romane si HVB Bank Romania din 11 judete plus Municipiul Bucuresti.

Obligatiunile au o perioada de maturitate de sase ani, plata dobanzii se va face trimestrial conform termenelor prezentate in prospectul de emisiune, iar plata principalului se va face in trei rate egale la 20 Mai 2008, 20 Mai 2009 si 20 Mai 2010.

Obligatiunile au o dobanda variabila avantajoasa, calculata dupa formula [(BUBID3M+BUBOR3M)/2]+3%. Dobanda pentru prima perioada a fost calculata la 23% pe an. Valoarea nominala a unei obligatiuni este de 1.500.000 lei. Dupa inchiderea ofertei, obligatiunile municipale vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti.

Fondurile rezultate ca urmare a vanzarii obligatiunilor municipale vor fi folosite pentru finantarea proiectului de investitii “Reabilitarea si modernizarea strazilor Municipiului Oradea – etapa a II-a”.

Aceasta emisiune de obligatiuni este cea de a doua lansata de Municipiul Oradea, precedenta, intermediata de BCR Securities, fiind in valoare de 100 miliarde de lei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro