Sari direct la conținut

De o saptamana, trupa O-Zone este prima in topul vanzarilor din Europa

Gardianul

Trupa „O-Zone” nu mai inceteaza sa ne uimeasca. Cei trei moldoveni simpatici au Europa la picioare, dupa ce albumul lor s-a vandut ca painea calda. In plus, hitul „Dragostea din Tei” poate fi auzit peste tot, pe strada, in discoteci, pe plaja, posturi muzicale, stadion si chiar la nunti, astfel ca popularitatea cantaretilor este foarte mare in toate tarile de pe continentul nostru.

Produse romanesti, la loc de cinste

Aflata sub contract cu casa de discuri „Cat Music/Media Services”, formatia „O-Zone” a aratat ca produsele romanesti pot fi si ele pe locul I in Europa! Chiar daca acest lucru ne surprinde, nu putem sa nu ne bucuram ca, in sfarsit, muzica noastra a ajuns sa fie fredonata si in tari care pana acum nici nu se sinchiseau sa ne bage in seama.

Este adevarat ca unii ar putea spune ca trupa „O-Zone” nu provine din Romania, ci din Republica Moldova, insa sa nu se uite faptul ca interpretii s-au lansat in tara noastra, iar in interviurile acordate in strainatate, ei declara ca sunt romani suta la suta. Asa ca, de ce sa-i mai contrazicem…

„Dragostea din Tei”, peste tot P.R.-ii de la „Cat Music” ne-au declarat ca este o adevarata nebunie cu „O-Zone”. „Telefoanele suna nonstop, mail-urile curg. Romani care locuiesc in diverse state ale Europei sau care sunt doar in trecere prin orasele europene nu inceteaza sa ne anunte ca peste tot se aude cantecul „Dragostea din Tei”.

Ieri, cineva ne spunea ca locuieste in Berlin si ca radiourile emit in heavy-rotation aceasta melodie (in Germania este pe locul I), aseara, altcineva ne-a zis ca vrea neaparat sa le ofere baietilor un contract pentru o serie de concerte in Spania pentru orice suma. „E fenomenal!”, spun cei de la casa de discuri.

Oficialitati „vrajite” de cantareti

„Azi am avut confirmarea ca si oficialitatile Romaniei sunt legate sufleteste de acest produs. Proaspat intors de la Bruxelles, domnul Laurentiu Oprea (Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor) ne-a adus o fotografie dintr-un stand de muzica din Belgia unde se gasesc CD-uri cu „O-Zone”.

Asa ca, in acest moment, nimeni nu mai poate sa conteste valoarea acestui grup extraordinar”, ne-a declarat, ieri, Dominique Iancu, de la „Cat Music”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro