Sari direct la conținut

Retele de prostitutie in hotelurile lui „Corleone” si Mazare

Evenimentul Zilei

Oamenii politici si demnitarii ar trebui sa aiba afaceri legale, deasupra oricarei umbre de indoiala. Chiar daca nu administreaza direct aceste afaceri si pot invoca scuza ca nu au cunostinta despre ispravile angajatilor, faptul ca in “curtea” lor se petrec infractiuni, precum traficul de carne vie sau cel de droguri nu ii scuteste de raspundere.

Martorii va demonstreaza astazi ca doi politicieni influenti din Romania – deputatul PRM Mitica Dragomir (fost candidat la Primaria Capitalei) si primarul PSD al Constantei, Radu Mazare – sunt proprietarii unor hoteluri sub acoperisul carora opereaza retele de prostituate de lux.

Martorii au angajat prostituate chiar de la salariatii celor doi politicieni. Mai mult decit atit, “fetitele” spun ca nu si-ar putea face treaba in cele doua hoteluri fara stirea sefilor. Nu ratati, asadar, emisiunea “Reporter Incognito” din aceasta seara, de la ora 22.00, la PRIMA TV. (MARTORII)

La hotelul “Crystal Palace” din Bucuresti este proprietar Mitica Dragomir, zis “Corleone”, dar in acte apare fiul acestuia, Bogdan. Inaugurarea hotelului s-a bucurat de o atentie sporita din partea oficialitatilor, la taiatul panglicii participind, printre altii, seful PRM, Corneliu Vadim Tudor, si ministrul de atunci al turismului, Dan Matei Agathon.

In ciuda investitiei de milioane de euro, “perla” de pe “coroana” lui Mitica arata (arhitectonic-metaforic vorbind) precum stapinul: un fel de dreptunghi tapat cu termopane, ce se vrea impozant si demn, dar care frizeaza kitschul.

“Cit e “scorul” la bruneta aia?”

Incepem sejurul la hotelul de patru stele al lui Mitica Dragomir cu aerul unor mici intreprinzatori din provincie, “scapati” in delegatie, doritori de-o aventura. Dupa cazare, coborim la barul din hol. Luam cite o bere si ne asezam pe fotolii. Vizavi, doua tinere plictisite picotesc pe-o canapea.

Dupa un schimb de priviri intelegem ca trebuie sa vorbim cu portarul, daca ne intereseaza sexul. Fetele ies. Ii facem un semn “generalului” de la poarta si acesta vine imediat la masa noastra.

Auzi, frate? Cit e scorul la bruneta aia?

Care? La grasana?

Nu grasana. Ailalta.

Aia e naspa rau de tot! Auzi, stai putin, te rog! Vorbeste cu fata!

Iesim si noi.

Cit e scorul la tine?

Sinteti aicea cazat?

Da.

100 de euro.

Pe ce?

Pe ora. Si numai englezi.

Portarul ne-a sfatuit insa, discret, sa-i “facem vint”. La banii astia avea el o prostituata mai buna.

Cit e… Cit e scorul la fata ta?

Tot atit!

100 de euro…

In hotel isi face aparitia Corleone-junior. Imbracat cu pantaloni scurti albi, tricou “cu burta”, sapca americaneasca. Rigiie puternic, apoi dispare intr-un birou.

E patronul?

Da.

Da’ cine este patron aici?

Bogdan. E fiu-su lu’ Dragomir. Cel de-i spune Corleone.

Portarul scoate un carnetel plin cu numere de telefon de la prostituate. Suna vreo trei, apoi ne gaseste fata potrivita. Ne conduce in camera. Dupa 20 de minute suna telefonul: “A venit fata. Urca acum la dumneavoastra.” Aflam ca o cheama Elena, are 18 ani si se prostitueaza de la 16.

“Fetele cotizeaza la politisti, asta e lege”

Dimineata vine cu o surpriza. Trei politisti asteapta in hol. Spun ca au retinut-o pe fata pentru ca facea parte dintr-un grup de spargatori de masini. De fapt, problema era alta: angajatii hotelului sustin ca prostituata trebuia sa dea politistilor o parte din banii incasati de la clienti, ca taxa de protectie. Se pare ca ea nu platise si de aici au aparut problemele.

Stiti care e problema? Sint vreo trei pe care-i stiu, tot timpul vin si ne intreaba. “Hai, ma, zice, n-ai niste fete, spune-ne si noua cind pleaca, ca sa le prindem”.

Politistii isi primesc partea de la curve?

Da. Probabil, fata de aseara n-a vrut sa le dea, s-a luat in gura cu ei, nu stiu ce, si au umflat-o… Oricum, fetele tot timpul cotizeaza la ei. Asta e lege, sa stiti! Deci asta a fost toata chestia. Alta problema n-aveau!

Pe mine, m-a speriat un pic…. Politia sa ma trezeasca din somn! Nu-i putin lucru.

“Nu stii ce face politia aici? Nu stii ca si ei vor bani?”

Hotarim sa mai raminem o zi in “Crystal Palace” pentru a vedea daca si alti angajati ai hotelului lui Dragomir au legaturi cu retelele de prostitutie. Alt portar, alt carnetel, alt telefon. Solicitam in mod expres sa nu fie tot prostituata de noaptea trecuta, insistind ca vrem “ceva nou”.

Noi avem fiecare fetele noastre!

Sper sa nu ma mai trezeasca iar politia. M-au pus astia sa dau declaratie dimineataÉ

Din partea noastra nu-i nici o grija! Eu stiu sa ma descurc, da?

E OK! Stau in camera sau cobor la bar?

Cum vreti! Nu-i nici o problema! V-o aduc eu!

OK! E perfect! Cum e? E buna? Arata bine?

Da, e draguta! O blonda, rusoaica!

Cum facem? Ii dau banii in camera sau…

Da, da. In camera, ii dati ei banii cind vine.

Apare rusoaica. Are vreo 25 de ani, este, de fapt, basarabeanca, dar locuieste in Bucuresti de vreo sase ani. Ii oferim un pahar cu sampanie:

Stii ce am patit ieri, ca e a doua zi cind stau aici? Am fost cu o fata, mi-au adus-o baietii de la hotel.

Da.

Si, la 10 dimineata m-am trezit cu politia.

Aia a fost o manevra!

…ca ar fi spart niste masini!

Stii cite manevre din astea fac politistii? Uite, eu sint aici, si poate sa te sune acuma un politist, peste cinci minute. Ti-a gasit o fata care nu trebuia sa ti-o aduca! Trebuia sa-ti aduca o fata decenta. Cred ca avea dupa ea si niste ciori. Nu?

Ce treaba aveau cu mine? Asta nu inteleg.

Cred ca or fi vrut si ei niste bani. Ai inteles? D’aia cred ca te-au sunat! Esti roman, draga, nu stii ce face politia aici? Nu stii ca si ei vor?

Da, da’…

Vrea si ala, vrea si ala, asa e aici. Nu scapi de ei daca nu le dai!

Mi-au zis ca vorbesc cu familia. Iti dai seama, sa auda nevasta-mea ca eu vin in delegatie la Bucuresti si ca sint cu fetite. Dupa aia, am vorbit cu baiatul ala de la hotel si mi-a zis, stii, cred ca voiau spaga.

E normal, din astia, cind cobor sa-mi dau drepturile. Dau la asta ce i se cuvineÉ La bodyguard-ul asta, cum sa nu-l cinstesc, ca el m-a chemat aici? Nu e normal sa-i dau si lui ceva?!

Firesc!

Mai sunt astia de la receptie. Cind cobor trebuie sa le dau si lor ceva.

10 dolari sau cit le dai?

Da. Cind iesi dintr-un hotel, afara este politie. Politia nu sta in fata. Uita-te pe geam si nu vezi nici o politie. Dupa colt, dupa zece metri te opreste. Tre’ sa dai ceva!

Si daca nu-i dai ce se intimpla?

Eu nu scot nici un buletin! Am un buletin fals. Cind ma opreste politia, “A, noroc, ce faciÉ”, in mina asta am banii. Noroc, la revedere! (Ne arata cum plaseaza banii politistului) Saru’ mina!

Dar astia asa ordinari sint? Asa jigodii?

E corupta politia, nu…? Ei vorbesc frumos… Dar, daca-mi vorbeste mie un politist cu vorbe urite, nu mai vede un ban de la mine si a doua zi nu mai munceste acolo.

“Prima oara am fost cu antrenori de fotbal, erau prieteni cu patronul hotelului, cu Dragomir”

Continuam discutia despre politie, prostitutie si viata, in general. “Rusoaica” ne povesteste cum “a debutat” la “Crystal Palace”.

Prima oara am fost cu antrenori de fotbal, erau prieteni cu patronul hotelului.

Cu asta, cu…

Cu Dragomir. Nu mi-a cerut nici un ban. “Crystal” e un hotel pentru sportivi. Vin numai antrenori de box, antrenori de fotbal, antrenori de karateÉ Oameni mari. Antrenori, oameni mari, antrenori mari, antrenori secunzi. Medici. Medici in sport. Un antrenor, cind vine aici, nu plateste el. Plateste Asociatia de Fotbal. Tu n-ai nici o treaba cu sportul, iti platesti singur camera.

Te sponsorizezi singur. Ei, aia sint sponsorizati de altii. Sponsorii cluburilor respective.

Si vin aici cu fete?

Ei, fetele… Pe fete le cheama baietii astia! Baietii astia… sa faca si ei un ban.

Da.

Orice om, in Romania, nu traieste din salariu. Pentru ca salariul mediu in Romania este de 100 de euro.

Pentru a vedea cit de tare este reteaua de prostitutie, supralicitam si le spunem angajatilor hotelului ca peste citeva zile o sa avem nevoie de vreo cinci fete pentru niste prieteni din Italia. Ne asigura ca se rezolva si aceasta problema. Si 50 de fete, daca vrem, ei au.

“Mazare vinecu cinci femei o data!”

Urmatorul popas il facem la hotelul “Flora” din Mamaia. Proprietari: Radu Mazare, primarul Constantei, si Nicusor Constantinescu – afacerist, vicepresedinte PSD in judet si presedinte al Consiliului Judetean. Hotelul este destul de modest in comparatie cu “Crystal Palace”. Cu toate acestea, retelele de prostitutie lucreaza la capacitate maxima si aici.

Angajatii hotelului au fost la fel de prompti: intr-o jumatate de ora de la cazare, “fetita” urca in camera. Ne zice ca are 18 ani si ca urmeaza sa termine liceul. Se prostitueaza de la 16 ani. Vine des la “Flora”:

Da’ al cui e hotelul?

A lu’ Mazare cu Constantinescu…

Mazare in ce partid e?

PSD.

A, deci e tare! Si vii des pe-aici?

Vin destul de des. M-am obisnuit.

N-aveti probleme cu politia, ceva, pe aici, controale?

Nu. Nu am probleme. Nu.

Si Mazare vine si el la “fetite”?

Pai, Mazare vine in fiecare seara cu doua-trei… A fost o data cu cinci!

Aici? A venit cu cinci femei o data? Are apartamentul lui?

Da. Are apartament la parter. Erau fete frumoase. El are prietena draguta.

Cu tine…, pe tine te-a luat vreodata?

Nu. Sigur, nici n-as vrea.

De ce?

Nici nu m-as duce cu el. Nu, nu pot sa-l suport. E uritel.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro