Sari direct la conținut

Mutu spune ca nu consuma droguri

Libertatea

Adrian Mutu a facut ieri o vizita la redactiile ziarelor Libertatea si ProSport. A fost un prilej de a fi intrebat daca are vreo legatura cu imensul scandal legat de audierile unor VIP-uri cu privire la implicarea lor intr-o retea de traficanti si consumatori de droguri. Existau zvonuri ca internationalul roman de la Chelsea e implicat in „Dosarul Cocaina”.

Libertatea: in mediile din Romania se vorbeste ca ar urma sa fii si tu audiat in „Dosarul Cocaina”… Adrian Mutu: Eu, Doamne fereste?! Sunt zvonuri gratuite. N-am consumat in viata mea droguri. Viata de fotbalist nu-ti permite astfel de derapaje. in Anglia, ni se fac analize saptamanal. Ni se iau probe de urina, probe de sange, probe de par…

N-ai par in cap, dai de unde ai! Toate probele sunt sigilate si sunt trimise in America pentru analize. Retine, in fiecare saptamana! Acolo, n-ai cum sa joci, adica n-ai cum sa muncesti, daca incerci sa calci stramb. A ajuns acum sa ma surprinda ca sunt tratat mai bine de presa din Anglia decat de cea din Romania. Pe ei ii intereseaza mai mult ce fac pe teren, nu in afara lui.

in Romania, tara mea de bastina, sunt denigrat aproape in fiecare zi. De aceea am venit impreuna cu avocatul meu, domnul Florin Gatejan. Sunt de acord sa se scrie articole bazate pe fapte exacte. La mine acasa, mai mult se fabuleaza…

Florin Gatejan, in calitatea sa de avocat personal al lui Adi si de aparator al mai multor persoane care sunt deja anchetate, a intervenit: „in urma studiului dosarelor in care sunt implicati clientii pe care ii apar eu in acest caz, va pot declara cu toata raspunderea ca nici o persoana, nici un martor si nici un inculpat nu au pomenit numele lui Adrian Mutu.

Zvonurile privind o eventuala chemare a sa pentru audieri in „Dosarul Cocaina” sunt inventiile unor oameni care il urasc pe Adrian”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro