Sari direct la conținut

Caruselele groazei

Libertatea

A urmat o vanzoleala fara efect a inspectorilor OPC, alungati si ridiculizati de patronii tiribombelor. Accidentele au continuat, chiar si zilele trecute, la Pitesti. in Capitala, multe din utilajele de langa Polivalenta sunt un pericol public.

Pe Litoral, unde, in cap cu ministrul Mitrea, responsabilii anuntasera ca „sezonul a fost minutios pregatit”, abia acum, in iulie, Protectia Consumatorului s-a invrednicit sa faca un control mai serios in doua parcuri din Neptun si Saturn. inchise, in sfarsit: doar 6 din 92 de utilaje erau autorizate. Restul functionau ilegal.

Nu alta e situatia in nenumarate alte parcuri de distractie imprastiate prin tara. Utilajele ruginite, cu suruburi desprinse si instalatii electrice la pamant pot face oricand victime.

Ce solutie credeti ca a sugerat secretarul de stat si presedinte al ANPC, Rovana Plumb? Ei bine, am trait s-o aud si p-asta: parintii sa nu-si lase copiii sa se urce in „lanturi” sau in altele asemenea, decat dupa ce se documenteaza si afla daca patronii au toate autorizatiile necesare, iar respectivul utilaj e sigur! Ca si cum ar fi vorba de a citi pe eticheta unui borcan de bulion daca nu

cumva e expirat! Daca n-ar fi aberant, as spune ca-i un banc. La ce mai sunt bune cohortele de inspectori, controlori, politisti si alti bagatori de seama? Doar sa se bronzeze plimbandu-se prin statiuni, pe leafa si diurna?

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro