Sari direct la conținut

300.000 $ recompensa pentru gasirea celor 3 milioane$

Libertatea

Patronul firmei de paza CPI Security (foto) anunta o recompensa de pana la 300.000 de dolari pentru cel care va da informatia ce va duce la recuperarea celor 3 milioane de dolari. Decizia a fost luata chiar de luni dimineata, imediat dupa ce angajatul sau, soferul Petru Nica a disparut cu banii.

Actionarul unic al SC International CPI Security SRL, Adrian Moisescu, a spus ca va plati orice informatie care va duce la recuperarea banilor. „Am luat aceasta decizie inca din prima zi a jafului, insa am asteptat reactia familiei si anchetatorilor. Voi negocia suma pe care o voi da in functie de informatiile pe care le primesc”, ne-a declarat Adrian Moisescu.

seful CPI Security declara, acum doua zile, ca a primit semnale de la mai multe clanuri mafiote care cauta, si acestea, cele 3 milioane $. Ieri dimineata, un apropiat al soferului Petru Nica a sunat la sediul firmei CPI si a cerut sa ia legatura cu Adrian Moisescu. in acel moment, patronul societatii de paza nu se afla in cladire.

Principalul martor in cazul jafului de 3 milioane $ continua sa stea departe de ochii presei. Reconstituirea jafului e greu de facut datorita declaratiilor superficiale pe care le-a dat agentul de paza Dan Vlasceanu. in acest moment se stie doar ca autospeciala blindata a fost parcata la numarul 24, vizavi de magazinul Gilfred, deschis non-stop.

Barbatul inarmat a intrat in butic si a cumparat tigari, suc si biscuiti. Cand a iesit a vazut ca masina disparuse. Vlasceanu nu a reactionat, cum multi poate ar fi facut-o, strigand dupa ajutor sau agitandu-se. Fiind in drumul lor, angajatii CPI opreau des aici. Dovada e in acest sens si faptul inainte de a pleca in cursa, in jurul orei 15.

30 Vlasceanu si Nica au parcat blindata in fata restaurantului La Gil, unde au mancat mici.

Lucian Manea, Remus Vlad

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro