Sari direct la conținut

RADET va termina pana la iarna contorizarea blocurilor

Ziua

Regia Autonoma de Distributie a Agentului Termic (RADET) a realizat peste 50% din contractul de contorizare a scarilor de bloc, pana in prezent, a declarat secretarul general al RADET Mihail Popescu, informeaza Rompres.

Din cele 11.536 de scari de bloc la nivelul Capitalei, s-au montat 6062 de contoare pentru sistemul de incalzire si 6180 de contoare pentru apa calda menajera, reprezentantii RADET precizand ca vor termina programul de contorizare pana la inceperea sezonului de iarna 2004 – 2005.

Contorizarea agentului termic presupune facturarea direct de la scara blocului, nu de la punctul termic, in dorinta de a veni in sprijinul consumatorului, astfel incat sa se elimine suspiciunea ca cetatenii suporta si pierderile din reteaua RADET.

Programul de contorizare a agentului termic la nivel de scara a blocurilor este demarat de Primaria Municipiului Bucuresti, cu o finantare din partea Bancii Europene de Investitii. Acest program a fost demarat in luna august 2003, derulandu-se la inceput mai anevoios, deoarece, in multe situatii s-au facut rectificari de proiecte, intrucat unele bransamente erau intr-o stare avansata de uzura.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro