Sari direct la conținut

Televendeta: Raport de martian

Evenimentul Zilei

Jurnal de bord, ziua stelara 56439. Azi ne-am oprit pe planeta Pamint intr-un loc numit Romania. Am patruns intr-o casa, am hipnotizat toti subiectii pe care i-am gasit acolo: o femela tinara, un mascul tinar si un patruped numit “ciine”. Toti se uitau la acel mijloc de comunicare primitiv numit televizor.

Am privit si noi acel program si am aflat lucruri foarte importante despre aceasta zona a Terrei. Am notat citeva lucruri esentiale: Romania este un loc in care femelele tinere isi acopera corpul cu foarte putine elemente textile. Ele danseaza, cinta si isi exhiba zonele erogene.

Concluzia e incerta: deocamdata nu stim daca fac asa doar in aceasta perioada a “anului” sau este un comportament general. Exista, de asemenea, si femele “sobre”, care le prezinta pamintenilor – intr-un program numit “stiri” – decesele din cursul zilei.

Masculii sint prezenti mai ales in grupuri competitive repartizate in doua sporturi: politica si fotbalul. Concluziile despre primul sport au fost: Romania este mindra de doi masculi, Iliescu si Nastase, care, dupa cum am observat, sint intr-un conflict. Nu am inteles deocamdata – recomand o monitorizare – care este finalitatea acestui sport.

Probabil este o lupta de suprematie a masculului mai tinar care, se pare, isi intareste regulat virilitatea insinuind ca are foarte multe “oua”. Lucru biologic imposibil. La televizor, cei doi masculi sint tratati cu un egal respect si chiar iubiti de moderatori. Notez insa ca am gasit in casa “subiectilor” un ziar in care cei doi erau criticati si ridiculizati…

Al doilea sport se numeste fotbal. Aici, masculii se lauda ca au multi “bani”, o ciudata unitate economica – o forma de dominatie. Se pare ca cel mai admirat “fotbalist” din Romania este un mascul tinar numit Mutu.

Puterea in fotbal poate fi definita astfel: picioare puternice, capacitatea de a curta cit mai multe femele care apar neacoperite de textile pe un suport de celuloza numit Playboy si luarea in posesie a unui vehicul puternic de deplasare terestra.

Inchei raportul. Domnule comandant, aveti legatura.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro