Sari direct la conținut

Sistemul de raportare contabila la 30 iunie a agentilor economici ***

HotNews.ro

Ordinul nr. 947 din 23 iunie 2004 al Ministrului Finantelor Publice pentru aprobarea Sistemului de raportare contabila la 30 iunie 2004 a agentilor economici.

Agentii economici, indiferent de forma de organizare, tipul de proprietate si de reglementarile contabile aplicate, inclusiv persoanele juridice aflate in curs de lichidare, pana la terminarea lichidarii, au obligatia sa intocmeasca si sa depuna raportari contabile la 30 iunie 2004 la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice.

Raportarile contabile cuprind urmatoarele formulare: bilant (cod 10), contul de profit si pierdere (cod 20) si date informative (cod 30).

Depunerea raportarilor contabile la 30 iunie 2004 se va efectua astfel:

– persoanele juridice care aplica Reglementarile contabile simplificate, armonizate cu directivele si persoanele juridice care nu au desfasurat activitate de la data infiintarii pana la 30 iunie 2004, depun declaratie pana la data de 10 august 2004;

– persoanele juridice care aplica Reglementarile contabile armonizate cu Directiva a IV-a a Comunitatilor Economice Europene si cu Standardele Internationale de Contabilitate, inclusiv cele care efectueaza retratarea situatiilor financiare ale anului precedent, pana la data de 20 august 2004.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro